FKA twigs otkrila detalje novog albuma, inspirisanog raskidom sa Robertom Patisonom

Nikada nisam mislila da raskid može da bude toliko sveobuhvatan. Nikada nisam mislila da moje telo može da prestane da radi, rekla je pevačica

  • 2
fka twigs Printskrin: FKA twigs

Engleska pevačica Talija Barnet, poznatija kao FKA tvigs (FKA twigs) objaviće 25. oktobra svoj novi album "Magdalena", pet godina od svog debitantskog ostvarenja "LP1".

Album je pripreman tri godine u Londonu, Njujorku i Los Anđelesu, a kako je pevačica rekla, u vreme kada je patila zbog raskida i pretrpela operaciju tumora.

- Nikada nisam mislila da raskid može da bude toliko sveobuhvatan. Nikada nisam mislila da moje telo može da prestane da radi do te mere da ne mogu da sebe fizički izrazim na sve one načine koje sam uvek volela i u kojima sam nalazila utehu. Uvek sam težila da budem najbolja koja mogu, ali ovog puta mi to nije pošlo za rukom. Nije mi ostalo ništa drugo nego da sve to srušim. Ali stvaranje ovog albuma mi je dozvolilo da po prvi put, i na najstvarniji mogući način, nađem saosećanje u trenutku kada sam bila toliko nezahvalna, zbunjena i slomljena. Prestala sam da sudim sebi i našla utehu u "Magdaleni". Njoj sam zauvek zahvalna - rekla je pevačica.

Mediji i fanovi pretpostavljaju da je reč o njenom vrlo javnom raskidu sa glumcem iz "Sumrak sage" Robertom Patisonom. Slavni par bio je u vezi tri godine, pre nego što je 2017. stavio tačku na svoju vezu.

Robert Patinson, FKA Twigs Robert Patison i FKA twigs raskinuli su 2017. godine Foto: Tanjug/AP/Invision

Ona se u aprilu vratila na muzičku scenu sa novim singlom "Celofan", kao i dokumentarcem o njegovom stvaranju. Poslednja pesma koju je izbacila je "Holy terrain" u saradnji sa reperom Fjučerom (Future).

"Magdalena" je proizvod i brojnih saradnji sa drugim umetnicima i producentima, uključujući i Nikolasa Džara i Metjua Stona.

Na njemu će se naći sledeće pesme: "Thousand eyes", “Home with you”, “Sad day”, “Holy terrain” sa reperom Future, potom "Mary Magdalene", "Fallen alien", "Mirrored heart", "Daybed", "Cellophane”.

(Telegraf.rs/Dazed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA