≫ 

Ringo Star najavio nezaboravan rođendanski provod: Lajvstrim koncert uz Pola Makartnija i Šeril Krou

Muzičar već godinama rođendan proslavlja koncertima, a prošle godine je u Los Anđelesu bio domaćin slavlja pod nazivom "Mir i ljubav"

  • 0
Ringo Star Printskrin: YouTube/ringostarr

Ringo Star je najavio livestream koncert kojim će sledeće sedmice obeležiti svoj 80. rođendan.

"Zvezdani događaj" će se sastojati od ekskluzivnih novih nastupa i prethodno neviđenih snimaka koncerata bivših Bitlsa, benda Pola Makartnija, Šeril Krou, Džoa Volša, Bena Harpera, Gerija Klarka Mlađeg i drugih, prenosi Headliner.

Donacije u toku događaja će biti podeljene između fondacija Black Lives Matter Global Network, MusiCares, David Lynch Foundation i WaterAid.

Ringov veliki rođendanski šou biće emitovan na dan njegovog rođendana, 7. jula od 17h po srednjoevropskom vremenu, na njegovom YouTube kanalu.

Star već godinama rođendan proslavlja koncertima, a prošle godine je u Los Anđelesu bio domaćin slavlja pod nazivom "Mir i ljubav". Uoči ovogodišnjeg događaja uživo, Star je objavio video u kojem objašnjava promenu koncepta proslave, ali slogan ostaje isti.

Bivši član Bitlsa je prošle godine objavio svoj 20. samostalni studijski album, "What’s My Name". NME je napisao da je ovaj album "ponekad kritičan, ali da na kraju pokazuje ljubav velikog čoveka koji je uspeo da pobedi negativnost".

Video: Bitlsi postali Delije pred meč Liverpul - Zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA