"Svaki sledeći koncert ćemo svirati kao da je poslednji!" Orthodox Celts u bašti kluba "Fest"

Bend koji postoji od 1992. godine do sada je objavio pet studijskih albuma, veoma su koncertno aktivni i zbog energije koju dele sa publikom važe za jednu od najboljih koncertnih grupa na ovim prostorima

  • 0
Orthodox Celts, Ortodoks Kelts Foto: ATA Images

Prvi put u svojoj karijeri čuveni sastav Orthodox Celts će 26. septembra održati koncert u zemunskom rok klubu "Fest".

Za tačno mesec dana bend će izaći na pozornicu u srcu Zemuna, ovog puta u bašti kluba "Fest", koja je premijerno otvorena krajem juna koncertima bendova Queen Real tribute i Eyesburn.

Orthodox Celts, Ortodoks Kelts Foto: ATA Images

Bend koji postoji od 1992. godine do sada je objavio pet studijskih albuma, veoma su koncertno aktivni i zbog energije koju dele sa publikom važe za jednu od najboljih koncertnih grupa na ovim prostorima.

Redovni koncerti u Beogradu su im svake godine u Domu omladine na Danu Sv. Patrika i na Beer fest-u, na kome su svirali svake godine od 2003, što nijednoj grupi nije pošlo za rukom.

- Sviraćemo svaki sledeći koncert kao da je poslednji! - ističe frontmen benda Aleksandar Petrović (Aca Seltik), i podvlači ovaj koncert kao poseban, iz mnogo razloga:

- Prvi put u Zemunu u 21. veku i prvi put u legendarnom "Fest"-u, Orthodox Celts na jedinom, ekskluzivnom koncertu u Beogradu u 2021. godini!

Orthodox Celts Foto: Uroš Žunić

U klubu "Fest" u toku avgusta i septembra po planu će biti održani i koncerti sledećih sastava: E-Play (29.8.), Ničim izazvan (4.9.), Ritam nereda (5.9.), Atheist Rap (11.9.), Deca loših muzičara (12.9.), Elemental (19.9.) i drugi.

Ulaznice po ceni od 1.200 dinara su u prodaji u klubu "Fest" i "Felix Shop"-u (TC Sremska).

(Tanjug.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA