≫ 

Koncert grupe Artan Lili u bašti kluba "Fest"

 ≫ 

Bend se iz alternative uveliko izdigao do mejnstrim pozicije što svedoče redovno rasprodati koncerti u svim prostorima po Beogradu

Komentari

  • Djordje Kostic

    3. septembar 2020 | 13:22

    Bas me zanima ko ovo slusa. Neinventivni kvazi pop rok ... nije ni cudo da su Narodnjaci uspeli kad ovakvima dajete prostor u novinama .

    • 3. septembar 2020 | 18:52

      Filip

      @Djordje Kostic

      To sto ti nisi cuo za njih ne znaci da niko nije.

    • 4. septembar 2020 | 12:54

      Djordje Kostic

      @Djordje Kostic

      Prijatelju ti si nesto pomesao . Ako sam komentariso njihov neinventivni pristup muzici to znaci da sam slusao njihovu muziku ... a to sto vama sve sto se servira morate ko som na udicu je vas problem ! Postoji nesto sto je kvalitet i nesto sto Coka pusta na radiju pa to neznaci da su artan lili i Boris Bakalov kvalitet . A posto ocigledno ne citas nego kao i svi srbi emotivno reagujes kada neko kritikuje nesto sto se vama svidja . Mi vam odmah postajemo neprijatelji. Ja jako dobro znam sta sam napisao i stojim iza toga. Nisu kvalitet a ti mozes da se ljutis koliko hoces. Da se u Srbiji pusta ono sto ja volim muzicka inudstrija bi bila vodeca grana privrede. Ali posto se pustaju turbo narko karteili i Artan lili i cela scena je u Cetinjskoj onda nesto tu ne valja. Budi razuman pa procitaj sta sam napisao ... priznaj da osim jedne pesme " obojenog programa " stil nema ama bas nista u njihovoj muzici kvalitetno . Imam novo izdanje PGP i slusam i zao mi je sto sam ga kupio.Da li si ti kupio njihov novi album ili ga slusas na youtube-u ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA