≫ 

Ovo niste očekivali: Pesmu Tome Zdravkovića "Za Ljiljanu" peva Bane Lalić MVP

Na današnji dan smo rešili da tužnu godišnjicu obeležimo onako kako bi i sam Toma voleo - pesmom

  • 1

Na današnji dan, pre tačno 29 godina, 30. septembra 1991, napustio nas je najbolji od najboljih - jedini pevač narodne muzike kome su se klanjali i narodnjaci i rokeri, pankeri, metalci. Toma Zdravković, čovek čije su nas pesme vaspitavale, terale na suze, uz koje smo rasli.

Zato smo, baš na današnji dan, rešili da tužnu godišnjicu obeležimo onako kako bi i sam Toma voleo - pesmom.

Jedan od njegovih najvećih hitova, "Za Ljiljanu" u našem Love&Live studiju otpevao je upravo čovek čija muzika nema gotovo nikakvih dodirnih tačaka s narodnjacima - Bane Lalić MVP.

Poslušajte pesmu koju je legendarni Toma posvetio glumici Ljiljani Blagojević, a koju je Bane posvetio svom nekadašnjem idolu, kao i svojoj baki Ljiljani. I uživajte uz ovaj i sve druge hitove Telegraf music-a, na našem YouTube kanalu.

Uskoro očekujte još pesama Baneta Lalića u akustičnoj verziji iz našeg Love&Live studija, a pogledajte i video za numeru "Svi smo slični", koju je Bane izveo nedavno na koncertu s prijateljima u čuvenom studiju 6 RTS-a.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA