≫ 

Nekadašnji vođa Sex Pistolsa: Glasaću za Trampa

- On misli nezavisno. Priznaću mu to za početak. On baš i nije najdopadljiviji tip na celoj božjoj zemlji, ali opoziciju ne mogu da vidim drugačije sem kao nekoga ko nudi bilo kakvo rešenje - rekao je Roten za Trampa

  • 4
John Lydon Rotten Džon Lajdon Roten Foto: Shutterstock

Nekadašnji vođa britanske pank grupe Sex Pistols Džoni Roten rekao je da će glasati za Donalda Trampa, jer, kako je objasnio, ne želi da "ovaj svet" više vode političari.

Roten je u intervjuu za BBC ispričao da će "definitivno" glasati za republikance, odnosno da će na predsedničkim izborima glas poveriti Trampu, a ne Džozefu Bajdenu.

- On misli nezavisno. Priznaću mu to za početak. On baš i nije najdopadljiviji tip na celoj božjoj zemlji, ali opoziciju ne mogu da vidim drugačije sem kao nekoga ko nudi bilo kakvo rešenje - rekao je Roten za Trampa.

Vašington post podseća da je Roten, rođen kao Džon Lidon u Londonu, dobio američko državljanstvo 2013. godine. List je izrazio i sumnju u Rotenovu podršku Trampu, jer je, ističu, ranije govorio suprotno.

U jednom TV nastupu 2015. godine doslovno je rekao: "Da se niste usudili da glasate za Donalda Trampa", a pankera su tri godine kasnije paparaci fotografisali u majici sa sloganom "Napravi Ameriku ponovo velikom".

Video: Donald Tramp se oglasio prvi put pošto se razboleo: Protiv korone se borim za ceo svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA