≫ 

Beogradski koncerti Nena Belana i grupe "Čovek bez sluha" odloženi za proleće 2021.

Koncerti bendova Artan Lili i Kanda Kodže i Nebojše trenutno nemaju nove datume

  • 1
Neno Belan & Fiumens Neno Belan & Fiumens / Foto: Matko Petrić

Koncerti na kome Neno Belan & Fiumens sviraju pesme Đavola, usled trenutne situacije sa kovid-19, umesto 10. i 11. novembra biće održani 21. i 22. marta 2021. godine, u 20h, u beogradskoj Kombank dvorani, dok će unplugged koncert benda Čovek bez sluha, umesto 25. novembra, biti održan 11. aprila u istom prostoru.

Otkazani su koncerti u Kombank dvorani Artan Lili (6. novembar) i Kanda Kodže i Nebojše (7. novembar).

Čovek bez sluha, ČBS Čovek bez sluha / Foto: Gordan Jović

Povrat ulaznica kupljenih za koncerte Artan Lili i KKN može se izvršiti kod ovlašćenog prodavca gde su kupljene, odnosno na blagajni Kombank dvorane, dok se preko Ticket Vision-a vraćaju na sledeći način: ulaznice kupljene online – poslati e-mail na office@tickets.rs, ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima – povrat na blagajnama Ušće Shopping Center i Doma omladine Beograda, a ulaznice kupljene na Ticket Vision prodajnim mestima van Beograda poslati email na office@tickets.rs, uz priloženu sliku kupljenih ulaznica.

Kupljene ulaznice za Belana i ČBS ostaju važeće i nije ih potrebno menjati (ulaznice za Belana 10. novembra važe za 21. mart, a 11. novembra za 22. mart). Ulaznice za koncerte Belana & Fiumens 21. i 22. marta ostaju 1.500, 2.000 i 2.500 dinara, a ČBS 11. aprila 800, 1.000 i 1.200 dinara preko mreže Tickets.rs i blagajne Kombank dvorane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA