≫ 

Ima samo 8 godina, a već je nominovana za Gremi: Bijonsina ćerka osvaja šoubiznis

Da li će ova devojčica odneti sa sobom zlatni gramofon, saznaćemo 31. januara 2021. godine?

  • 3
Beyonce Bijonse Bijonsina ćerka Blu Ajvi na crvenom tepihu sa majkom Bijonse / Foto: Tanjug/AP

Nagrada Gremi, jedna od najprestižnijih muzičkih priznanja na svetu, ove godine mogla bi da ode i u ruke Blu Ajvi Karter, osmogodišnje ćerke Džej-Zija i Bijonse. Naime, njena mama, super-zvezda, nominovana je za svoj video "Brown Skin Girl", za koji je Blu Ajvi pevala vokale.

Blu Ajvi se nije prvobitno našla na listi nominovanih, no Gremi je nedavno ažurirao svoj vebsajt, a ime mlađane pevačice tu se pojavilo. Pored nje, novi je i Vizkid (30), koji peva i pojavljuje se u ovom videu.

Sa druge strane, američki reper Sejnt Džon (SAINt JHN), koji je učestvovao u snimanju pesme, ali ne i u snimanju videa, nije među nominovanima.

Da li će ova devojčica odneti sa sobom zlatni gramofon, saznaćemo 31. januara 2021. godine, kada će se dodela Gremija održati.

Ova godina bila je problematična za mnoge, ali vrlo uspešna za Blu Ajvi, koja je sa samo osam godina počela da zarađuje novac. Prvu platu dobila je kao narator audio knjige "Hair Love", filmu koji je ove godine dobio Oskara za najbolji kratki animirani. Priča se vrti oko oca Afroamerikanca koji pokušava da svojoj ćerki pomogne da svoju neobuzdanu, raskošnu kosu stilizuje po prvi put u životu.

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA