≫ 

Pesma zbog koje svi plačemo već 43 godine: Nek nas sete - Dženan Lončarević (Love&Live) (NOVO)

Originalnu izvedbu čuvenog hita Zorana Simjanovića za film i seriju proslavio je Oliver Dragojević, ali verziju koju je u Love&Live studiju Telegraf musica otpevao Dženan Lončarević, u okviru svog mini koncerta "Samo ljubav" nećete moći da poslušate samo jednom

  • 33

Pre 43 godine nastao je jedan od najlepših domaćih filmova iz tzv. "ratne produkcije" i verovatno jedini film zbog kojeg mnogi nikad nisu prestali da plaču - Boško Buha. Tužna sudbina dece, od kojih je vihor rata, ne pitajući ih, napravi ljude, heroje i junake pretočena u maestralno filmsko delo i TV seriju pratila je jednako maestralna muzika Zorana Simjanovića, i tekst Duška Radovića a pesma kojom se završava film, "Nek nas sete", do današnjih dana nije prestala da izaziva buru emocija od kojih zastaje dah u grlu.

Originalnu izvedbu za film i seriju proslavio je Oliver Dragojević, ali verziju koju je u Love&Live studiju Telegraf musica otpevao Dženan Lončarević, u okviru svog mini koncerta "Samo ljubav" nećete moći da poslušate samo jednom. Zato pogledajte i ceo Dženanov koncert.

Zapratite Youtube kanal Telegraf music , uživajte i uskoro očekujte nove i stare velike hitove i nove vrhunske muzičare i pevače. Samo uživo. Samo akustično. Samo jako i dobro. Jer muzika je ljubav - Love&Live!

NAPOMENA: Poštujte autorska prava, poštujte izvođače i izdavače, kupujte legalna muzička izdanja. Love&Live realizuje se uz podršku OFPS-a, SOKOJ-a i Unije diskografa Srbije i Sky musica. Studio aranžirala Maja Slavković @makicashome

Video: Bolan je sada snimak na kojem Džejeva mlađa ćerka peva njegov hit

Telegraf music

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alex

    1. februar 2021 | 19:42

    Vidim mnogi komentarišu i porede ko je kako otpevao. Poenta svega je da su nekada deca sa 14-15 godina uzimala puške i odlazila u rat, a danas uzimaju noževe u ruke i napadaju nastavnike po školama (vest od danas). Možda bi nam i bilo bolje kad bismo bili bolji!!!

  • Febo

    1. februar 2021 | 14:48

    Ja placem kad cujem -marsirala Kralja Petra garda

  • Goca

    1. februar 2021 | 11:34

    Tuzno a pesma predivna tako jaka emocija

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA