"Džastin nije trebalo da bude beli spasitelj Dženet Džekson, trebalo je da bude vidljivi saveznik"

Timberlejku se i pored javnog izvinjenja Dženet Džekson zamera jedna stvar

  • 0
Dženet Džekson, Džastin Timberlejk Dženet Džekson, Džastin TimberlejkPrintkrin: Youtube/videos in my folder

Džastin Timberlejk nedavno se oglasio, pri čemu se javno izvinio bivšoj devojci Britni Spirs, kao i Dženet Džekson, zbog situacije na Superboulu 2004. godine (kada je Džastin otkinuo deo odeće sa Dženet, pri čemu je izvirila gola dojka).

Dok su pevaču mnogi odali priznanje zbog poteza, bilo ih i onih koji su naveli da je to trebalo da uradi odavno.

Naime, jedna tamnoputa novinarka je u svojoj kolumni navela Džastin trebalo da stane u odbranu Dženet Džekson kada je imao moć i uticaj da pomogne.

- Kao crnkinja i istinski obožavatelj Džastinove muzike, vređa to što neko ko je tako otvoreno mogao da profitira od crne muzike nije mogao da se izjasni za to da crnkinju bace vukovima kada je imao moć i uticaj da pomogne . Džastin nije trebalo da bude beli spasitelj Dženet Džekson - jednostavno je trebalo da bude vidljivi saveznik - navela je novinarka u svojoj kolumni.

- Ne sumnjam da je Džastinu žao zbog njegovog prošlog ponašanja i da se sada promenio kao oženjen 40-godišnjak sa dvoje dece, ali njegov neuspeh da se pravilno prozove zbog nedostatka podrške za Dženet nailazi kao da zaista ništa nije naučio - ističe se u kolumni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA