≫ 

Džoni Dep našao drugo zanimanje: Vratio se prvoj ljubavi i kulira Holivud

Neko vreme kloniće se kamera

  • 0
Johnny Depp, Džoni Dep

Džoni Dep / Foto: Tanjug/AP

Kako piše Daily Mail, slavni glumac, ali i muzičar, Džoni Dep udružio se s legendarnim giatristom Džefom Bekom kako bi snimili zajednički album koji će se navodno zvati “Hi Ho Silver Lining”.

Za Džonija je bilo sjajno vratiti se svojoj prvoj istinskoj ljubavi, a to je muzika. Džef je Džoniju bio veliki prijatelj u teškim vremenima, a odlazak iz Holivuda bilo je upravo ono što je Džoniju trebalo, piše Daily Mail, prenosi Nacional.

Susret starih prijatelja i rokera događa se nakon što je Dep prošle godine izgubio slučaj u kojem je zbog klevete tužio The Sun i izdavače News Group Newspapers (NGN), kao izvršnog urednika Suna Dena Vutona zbog teksta objavljenog u aprilu 2018. u kojem se o Depu pisalo kao o ‘zlostavljaču žena’ tokom sudskog procesa s bivšom suprugom Amber Hard, što je Dep oštro demantovao. U presudi od 2. novembra 2020. sudija Nikol rekao je da smatra da su te reči u tekstu “u suštini istinite”.

Posle presude, glumcu je prošlog meseca odbijena žalba na slučaj klevete protiv NGN-a, a Depovi advokati rekli su da se on lično “raduje iznošenju celovitih, neoborivih istinitih dokaza” vezanih uz drugi slučaju za klevetu u SAD.

Dep je pre ovog susreta sa Bekom i rada na zajedničkom albumu već svirao u grupi Hollywood Vampires zajedno s Alisom Kuperom i Džoom Perijem. I taman kada je Hollywood Vampires trebalo da krene na svoju prvu evropsku turneju, ona otkazana je zbog koronavirusa. Dep je s Bekom snimio obradu pesme Džona Lenona “Isolation” koji je ujedno bio i njihov prvi zajednički singl objavljen prošle godine.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA