≫ 

Brus Dikinson apelovao na obožavatelje da se vakcinišu protiv korona virusa

- A ako se i razbolite, nećete se razboleti. Biće to samo kao blagi slučaj gripa - rekao je muzičar

  • 1
Brus Dikinson, Bruce Dickinson Brus Dikinson Foto: Profimedia

Brus Dikinson iz grupe Iron Maidena rekao je fanovima da se vakcinišu protiv korona virusa Prošlog meseca, muzičar je otkrio da je, uprkos dvostrukoj vakcinaciji, bio pozitivan na COVID-19, što ga je primoralo da otkaže poslednje datume svoje turneje i u Velikoj Britaniji.

Opisao je tada osećaj "pomalo omamljen, poput gripa", dodajući: "Nemam nimalo sumnje da bih, da nisam primio vakcinu, mogao da budem u ozbiljnoj nevolji". U razgovoru sa "Yahoo! Music", Dikinson je naglasio važnost za vakcinacije, rekavši da bi bez nje bio "više bolestan".

- Moje uverenje je - i naglašavam, to je uverenje - da ovo dokazuje da bih bio bolesniji da nisam primio vakcinu. Mislim,

Video: Život Brusa Springstina: klinička depresija, odnos sa ocem i siromaštvo

imao sam oba uboda. Svi koje poznajem imali su oba uboda. I veoma sam srećan zbog toga... Rekao bih, samo se vakcinišite. A ako se i razbolite, nećete se razboleti. Biće to samo kao blagi slučaj gripa - rekao je muzičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA