≫ 

Filharmoničari održali seriju koncerata za bebe: Mališani se njihali uz "Karneval životinja"

Beogradska filharmonija je i ovoga puta dočekala malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti

  • 0
Beogradska filharmonija Foto: Facebook/Beogradska filharmonija / Belgrade Philharmonic Orchestra / Marko Đoković

Vrata Beogradske filharmonije ponovo su bila otvorena specijalno za bebe povodom šest koncerata koji su održani od 25. do 27. oktobra, a kao i u prethodnim izdanjima ovog interesatnog muzičkog eksperimenta odlično su se zabavili i mališani i njihovi roditelji.

Za bebe od njihovih prvih dana do dvogodišnjeg uzrasta, orkestar je svirao "Karneval životinja", K. Sen Sansa, zajedno sa klavirskim duom VooDoo pod upravom dirigenta Ivana Markovića, prenosi Tanjug.

Beogradska filharmonija je i ovoga puta dočekala malenu publiku uz pripremljene šarene strunjače spremne za njihovu igru tokom koje se prepoznaju i budući muzički talenti.

Kao i na prethodnim koncertićima, bilo je "gu-gu, ga-ga" ovacija i mnogo zabave kako za bebe tako i za njihove roditelje.

Pored toga što je omiljena kod dece i roditelja, ova filharmonijska akcija do sada je nagrađena brojnim priznanjima iz oblasti komunikacija, društvene odgovornosti i marketinga od strane Društva Srbije za odnose s javnošću, Marketing mreže i Udruženja za tržišne komunikacije Srbije.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Beogradska filharmonija (@bgfilharmonija)

Video: Vodič kroz Filharmoniju: Otkrijte tajni prolaz u srcu Beograda i kako nastaje najbolja muzika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA