Grupa S.A.R.S. snima spot za pesmu "Hej, kafano": U javnoj objavi traže pomoć obožavatelja

- Pošaljite nam kratak video snimak atmosfere iz vaše omiljene kafane, bilo da nazdravljate ili se samo dobro provodite, a mi ćemo se potruditi da vas sve uklopimo u spot - navodi se objavi

  • 0
Beer fest, grupa SARS Foto: ATA Images

Grupa S.A.R.S. vredno radi na svom novom albumu, a nakon što su premijerno na svom koncertu predstavili pesmu "Hej, kafano", odlučili su i da snime spot za istu.

Žarko Kovačević i ekipa pozvala je zato u pomoć obožavatelje kako bi im pomogli u ovom poduhvatu.

- Važno obaveštenje. Već ste čuli da vam pripremamo novu pesmu "Hej, kafano", a pošto uskoro snimamo spot za nju, odlučili smo se da napravimo jedan video kolaž iz što većeg broja kafana širom sveta! Pošaljite nam kratak video snimak atmosfere iz vaše omiljene kafane, bilo da nazdravljate ili se samo dobro provodite, a mi ćemo se potruditi da vas sve uklopimo u spot. Sve snimke šaljite na: sars.official@gmail.com - napisali su članovi grupe S.A.R.S. na svojim profilima na društvenim mrežama .

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by S.A.R.S. (@sarsbend)

Inače, Žarko Kovačević je u intervju za Telegraf.rs objasnio kako je došlo do toga da naprave pesmu "Hej, kafano".

- Ideja za pesmu se rodila od drugara Miše, koji je došao i izneo nam ideju za pesmu. I čim smo je čuli, bili smo u fazonu "da, snimamo ovu pesmu", pogotovo što smo ljubitelji kafane, a i eto, poklopilo se. Inače, demo pesme smo snimili pre korone, a onda smo u koroni desilo što se desilo i nemogućnost da ljudi idu u kafane, i razna ograničenja, i tenzije zbog svega toga, tako da mislim da je sjajna pesma da objavimo i podelimo sa ljudima, sa ljubiteljima kafane - rekao je Kovačević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA