≫ 

Lepa glumica prešla u muzičke vode: Anja Alač objavila prvi album "Nebo"

Anjina glumačka darovitost prenesena je i na muziku

  • 2
anja alač Foto: Kec na 11

Rođena u glumačkoj porodici, talentovana Anja Alač krenula je, očekivano, stopama svojih poznatih roditelja. Ipak, ljubav prema muzici nikada nije krila, a nedavno je rešila i da je ostvari.

U saradnji sa profesorom muzike Borisom Bunjcem Anja je nedavno osnovala duo Elar i objavila album "Nebo" na kome se nalaze pesme čiji je tekst sama napisala.

Anjina glumačka darovitost prenesena je i na muziku, a profesor Bunjac ispratio je njene korake melodično i verno njenom i njihovom zajedničkom izrazu i poruci koju donose.

Gledaocima televizije K1 otkrila je da iako je oduvek volela muziku, nije mogla ni da zamisli da će uz glumu profesionalno početi da se bavi i pevanjem.

- Završila sam klavir i volim da pevam, a napisala sam i nekoliko pesama. Mada, pošto su intimne, nisam imala nameru da ih bilo kome pokažem. Neko piše dnevnik, a ja pišem stihove. Pesama je bilo nekoliko, a onda sam poželela da ih napišem još i „zaokružim“ u celinu. Na kraju ih je bilo 12, a glavni motivi su patnja i ljubav, ili jednom rečju, život. U jednoj predstavi sam imala zadatak da otpevam pesmu i tako je spontano došlo do saradnje sa Borisom Bunjcem koji je profesor na Muzičkoj akademiji u Nišu i svira u Beogradskoj filharmoniji. Album se zove „Nebo“ – kazala je Anja Alač u emisiji „Kec na jedanaest“.

Prvi spot režirao je moj brat Ivan - dodala je ona.

Na pitanje Boška Jakovljevića kako je sa bebom, sa širokim osmehom kazala je „veoma dinamično“ a potom otpevala nekoliko poznatih hitova u studiju emisije „Kec na jedanaest“.

- Sin u septembru puni godinu dana i to će biti trenutak kada ću se vratiti na pozorišnu scenu. Mama mi pomaže, kako da ne. Njen duh je pokretački, i za mene, i za sve u čijoj se blizini nađe. Ponekad je pitam: Pa čekaj ko je mlađi, ti ili ja? Mislim da mnogo više radi sada, u penziji, nego ranije – rekla je mlada glumica sa prepoznatljivim širokim osmehom.

Roditeljstvo ti ulije želju da budeš još bolji čovek, kada vidiš koliko to malo biće gleda u tebe i ugleda se na tebe.

Video: Marta Bjelica o Državnom službeniku: Insistirala sam da nemam pomoć kaskadera u nekim scenama

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx

    6. maj 2022 | 12:22

    Kad deca poznatih krenu da se traze pa ne mogu da se nadju

  • Beograd

    6. maj 2022 | 14:20

    Deca slavnih misle da je gluma, muzika lagan bezbrizan zivot sa puno novca, slava, svi te vole, svugde prolaziš... roditelji im ne govore o tamnoj strani, posebno ako si osrednji ili antitalenat.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA