≫ 

Most metal everrrrrrr: Metalikin "Master of Puppets" u finalu "Stranger Things"

Pažnja, tekst sadrži spojlere

  • 0
Metalika Metallica Stranger Things Foto-montaža: Profimedia/Abaca Press/APS-Medias/Reynaud Julien, Printskrin: Netflix

Za seriju koja je već poznata po odličnoj muzici, 4. sezona Stranger Things je u svom finalu otišla korak dalje. U epskoj Epizodi 9, „The Piggiback“, naši junaci odlučuju da se upuste u Upside Down kako bi uklonili zlonamernog demona poznatog kao Vekna (Džejmi Кembel Bauer). Plan: Iskoristiće Maks (Sejdi Sink) kao mamac da namame demona da je psihički napadne, dok ostatak grupe uništava Veknino komatozno telo.

Vekna ipak nije bespomoćan, jer ga čuva vojska demonskih slepih miševa. Tada na scenu stupaju Edi Munsen (Džo Kvin) i njegova gitara. Edi vadi pojačalo i električnu gitaru i, sa Dastinom (Gaten Matarazzo) koji mlati glavom pored njega, upada u Metalikin „Master of Puppets“ i zvuk uspešno tera miševe, dozvoljavajući ostatku tima da pokuša napad na Veknu.

Lik Edija, glasnog i ponosnog metalca koji predvodi srednjoškolsku grupu Dungeons and Dragons, The Hellfire Club, predstavljao je već načine na koje su se hevi metal kultura i D&D spojili 1980-ih. U stvari, Džo Кvin je istraživao ovaj muzički žanr da bi se pripremio za ulogu, a odeljenje za kostime je čak koristilo Dio zakrpu za njegovu jaknu koju im je pozajmila fondacija Ronija Džejmsa Dija.

Ali scena „Master of Puppets“ odvela je sve na viši nivo — kao što Dastin kaže - „Most metal everrrrrrr“!

Zvanični nalog Stranger Things objavio je isečak iz finala, koji je bend potom retvitovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA