"Uz dužno poštovanje prema The Weeknd-u ili Drejku, daleko sam važniji nego što će bilo ko od njih ikad biti"

- Nemam pojma šta je ili ko je The Weeknd, jer ne slušam mnogo muziku - rekao je Rodžer Voters

  • 0
Rodžer Voters Foto: Profimedia/ddp USA

Legenda Pink Floyda Rodžer Voters izjavio je da je on "daleko, daleko, daleko važniji" za kanadski The Globe and Mail. od muzičara iz Kanade Drejka i The Weeknd-a nakon što se kritičari nisu pojavili da slušaju njegovu svirku.

- Nemam pojma šta je ili ko je The Weeknd, jer ne slušam mnogo muziku. Ljudi su mi rekli da je on velika faca. Pa neka mu je sa srećom. Nemam ništa protiv njega. Zar ne bi bilo moguće gledati njegov nastup jedne večeri, a moju svirku druge večeri? Ne pokušavam da izvršim lični napad. Samo kažem da je izgledalo čudno - naveo je Voters i dodao:

The Weeknd, Abel Makkonen Tesfaye The Weeknd Foto: Tanjug/Richard Shotwell/Invision/AP

- I, uzgred, uz svo dužno poštovanje prema The Weeknd-u ili Drejku ili bilo kome od njih, ja sam daleko, daleko, daleko važniji nego što će bilo ko od njih ikada biti, koliko god milijardi strimova imali. Ovde se dešavaju stvari koje su suštinski važne za sve naše živote - rekao je Voters, prenosi "Daily Mail".

Drake, Drejk Drejk Foto: Profimedia/Shutterstock Editorial/Rob Latour

Rodžer je osnovao Pink Floyd davne 1965. zajedno sa Sidom Baretom (gitara, glavni vokal), Nikom Mejsonom (bubnjevi) i Ričardom Rajtom (klavijature, vokal).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA