Generacija 5 izdala novi singl i spot "Freedom"

U susret koncertu 8. decembra u mts Dvorani kojim proslavljaju 45 godina karijere, beogradski rokeri novim hitom šalju snažnu poruku

  • 0
Generacija 5 Foto: Wood

Legendarna beogradska petorka, poznata po antologijskim hitovima "Dolazim za 5 minuta", "Ti samo budi dovoljno daleko", "Dubler" i "Najjači ostaju", objavila je novi singl i spot "Freedom":

-Ova numera nosi snažnu poruku – da je lična sloboda iznad svega - ističe Dragan Jovanović Krle, gitarista Generacije 5. -Sva živa bića, od rođenja pa do smrti, najviše žele slobodu. Mi zato u "Freedomu" pevamo o njoj i kako je osvojiti u ova čudna i nestabilna vremena.

Kuriozitet je da je reditelj spota "Freedom" Andrej Ilić, bratanac Dragoljuba Ilića Ilketa, klavijaturiste i osnivača Generacije 5. Andrej je široj javnosti poznat kao vlasnik i direktor IDJVideos korporacije i sin je pokojnog kompozitora Aleksandra Sanje Ilića i pokojne glumice Zlate Petković.

Drugi osnivač benda, bubnjar Boban Bo Đorđević, leteo je preko 20 sati od Los Anđelesa do Beograda, snimio spot i odmah se vratio u Kaliforniju, gde živi preko 30 godina.

Mladi i hipertalentovani pevač, Miloš Bayat, imao je najtežu misiju – da ostavi kuću punu majstora i oran stigne na snimanje "Freedoma".

Generacija 5 proslavlja 45 godina karijere specijalnim koncertom u MTS Dvorani, dana 8.decembra u 20h.

Koncert je podeljen u dva seta – akustični i električni – a bend je pripremio posebnu set listu najvećih hitova uz učešće specijalnih gostiju.

Ulaznice za ovaj spektakl možete nabaviti na blagajni MTS dvorane kao i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA