≫ 

Izložba o muzičaru Dušanu Kojiću Koji 21. aprila u Beogradu

 ≫ 

Biće predstavljene fotografije Goranke Matić, Predraga Popovića Buce, Stanislava Milojkovića, Andreje Kmetovića i Nemanje Đorđevića.

Komentari

  • Djole

    17. april 2023 | 15:44

    Interesantno je da imas u muzici idole sve dok ih ne upoznas , onda sledi razocarenje . Ovo je jedan od tih kao i Cane i Partibrejkersa koji su zaslugom drugih ljudi dobili pijetet Zvezde RNR. Zao mi je coveka koji bolestan ali ... vise nisam fan ni jednog ni drugog. Jako mi je zao zbog toga ali tako je ..a RNR nije umro u Srbiji svake godine ima na stotine novih bendova koji imaju odlicne ideje , probelem je sto ih mediji ne poznaju niti ih pustaju . NPR sve radio stanice samo jure POP zvezde Ex yu i tu je problem ali RNR je ziv , pogledajte samo sve festivale po Srbiji i regionu...

    • 17. april 2023 | 18:08

      Samo ti lazi sebe, ako ce ti biti bolje.

      @Djole

      Rokenrol je davno mrtav. Do 1990, jos smo i imali nesto, na jedvite jade. Posle nista. Sve je stalo u recikliranje vec snimljenog. Tako da rokenrol je definitivno mrtav. To za bendove je tek vrhunac lazi, i mazanje naroda.

  • Tvorac nove srpske scene i direktni krivac za propast rokenrola.

    17. april 2023 | 12:46

    Danas imamo njegove sledbenike. I ceo rokenrol je trajao kratkog veka. Propao je on davno, sa paket aranzmanom. Sve nakon toga je prvi talas nove srpske scene, a od 1990 pocinje drugi talas koji traje do danas. Da li je rokenrol mrtav, jeste. Umro je pre jugoslavije, i nikad se nije ni primio.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA