Vreme čitanja: oko 2 min.

Radio 202 slavi 54. rođendan

Vreme čitanja: oko 2 min.

Baš na sam rođendan, u utorak, 27. juna od 12-14 časova Bajaga, Dragi Jelić i Saša Lokner sviraju i pevaju sa slušaocima Radija 202

  • 1
Radio 202 Printskrin: RTS

Najmlađi član porodice Radio Beograda - Radio 202 slavi 54. rođendan 27. juna. Pre toga, kao zagrevanje za rođendan, popularna Dvestadvojka je u petak, 23. juna organizovala di-džej žurku u Klubu 20/44, jednom od najoriginalnijih mesta za noćni provod u Beogradu.

Bila je to sjajna zabava - pun klub, ples do zore uz nastup di-džeja Kristijana Molnara. Oni koji su uz njegov izbor fantastične muzike za ples đuskali najduže i najviše dobili su poklone od Radija 202. Inače, Kristijan Molnar spada među najtraženije di-džejeve u Srbiji i regionu. On je i autor jedne od emisija noćnog programa Radija 202 za koju je pre dve godine, zahvaljujući glasovima slušalaca širom Balkana, dobio nagradu „Ambasador“ za najbolju radio emisiju o elektronskoj muzici u regionu.

Širok žanrovski izbor kvalitetne muzike po kojoj je poznata, slavljenica Dvestadvojka u formi svog tradicionalnog „Letnjeg muzičkog maratona 202“ počela je da predstavlja još u sredu 22. juna od 16:57 minuta kada je zvanično počelo leto. Tokom sedmodnevnog muzičkog maratona”, slušaoci mogu da čuju najbolju pop i rok muziku, brojne zanimljive i otkačene muzičke i letnje teme. Bilo je tu i ekskluzivnih intervjua kao što je onaj sa Matijasom Jabsom iz grupe Scorpions. U ponedeljak 26. juna od 17-19 časova, Dvestadvojkin di-džej biće Ivan Dečak iz benda Vatra.

Baš na sam rođendan, u utorak, 27. juna od 12-14 časova Bajaga, Dragi Jelić i Saša Lokner sviraju i pevaju sa slušaocima Radija 202. Zoe Kida nastupa kao Dvestadvojkin di-džej i od 17 do 19 časova puštaće svoje omiljene pesme i izvođače. Samo za slušaoce ovog radija nastupiće jedan od najboljih bluzera iz regiona, Neša Zlatanović iz grupe Texas Flood.

“Budite uz Dvestadvojku na FM talasima, na lajv strimu na RTS Planeti ili sajtu RTS-a, pratite nas na društvenim mrežama jer vas, osim super muzike, gostiju i emisija, ovih dana očekuje mnoštvo poklona, kao i ulaznice za brojne koncerte i festivale” – poručuju slavljenici iz Radija 202.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Radio Beograd 202 (@beograd202)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA