Vreme čitanja: oko 1 min.

Pevač otkrio da ga Džo Peri zvao da zameni Stivena Tajlera u grupi Aerosmith

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kris Dotri je objasnio zašto je odbio ponudu Džoa Perija

  • 0
Aerosmith, Stiven Tajler Foto: Profimedia/AFP

Kris Dotri otkrio je da je imao ponudu da peva u bendu Aerosmith. Govoreći za podkast  Dejv Rikards, Dotri je rekao da ga je osnivač Aerosmith-a, gitarista Džo Peri, jednom pozvao da zameni Stivena Tajlera u nizu koncerata legendarnog rok benda.

Dotri je rekao da se to dogodilo nekoliko godina nakon što se on takmičio u američkom "Idolu".

"Dobijam ovaj nasumični poziv od Džoa Perija — Džo Peri i Stiven su očigledno bili u sukobu jedan sa drugim," rekao je Dotri i nastavio:

"Sve je bilo u vestima. Mislim da je to bilo kao javni raskid. Džo Peri me zove. U početku sam mislio da je to šala, ali on nije čak ni odvojio vreme da kaže: "Kako si?" Samo je objasnio razlog zašto me je nazvao. "Kako bi se osećao kada bi krenuo na put sa nama? Imaš neke kul pesme koje bismo takođe mogli da odsviramo", preneo je Dotri Perijeve reči.

Chris Daughtry, Kris Dotri Kris Dotri Foto: Daniel DeSlover / Zuma Press / Profimedia

"Ostao sam bez reči. Pre svega, ne smatram se pevačem kalibra Stivena Tajlera, jer ne bih mogao da se pozabavim tim pesmama na način na koji se Stiven Tajler nosi sa njima. On je nezamenljiv, po mom mišljenju. Štaviše, Stiven Tajler je živ. Ceo ovaj strah da ne naljutim jednog od mojih heroja se samo nazirao, a ja sam bio kao: "Nema šanse da to uradim, Džo."

Nakon Dotrijeve odluke da odbije ponudu, Tajler i Peri će se naizgled pomiriti i krenuti na severnoamerički deo svoje oproštajne turneje sledećeg meseca.

Obimna serija nastupa počeće u Filadelfiji u septembru i nastaviće da se zaustavlja širom Severne Amerike do kraja januara 2024. godine, piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA