Vreme čitanja: oko 1 min.

"Dancing Queen"- ABBA Simphonyc tribute show 27. septembra u mts Dvorani

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Beograđani će imati prilike da uživaju u muzici kultnog švedskog benda i podsete se legendarnih hitova kao što su: "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Waterloo", "Money Money", "Gimme Gimme", "Super Trouper" i drugih velikih hitova čuvene pop grupe

  • 0
ABBA Symphonic Foto: Promo/mts Dvorana

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg nastupa na stadionu Tašmajdan, ali i decembarskog koncerta ABBA Real Tribute benda u mts Dvorani, jedinstveno ABBA iskustvo vraća se na scenu mts Dvorane 27. septembra u okviru koncertnog spektakla "Dancing Queen"- ABBA Simphonyc tribute show".

Neponovljivi žar grupe ABBA, ovoga puta publici će biti dočaran u kombinaciji benda i Zrenjaninske filharmonije, što dodatno muzički obogaćuje širokospektarni muzički opus grupe ABBA.

Beograđani će imati prilike da uživaju u muzici kultnog švedskog benda i podsete se legendarnih hitova kao što su: "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Waterloo", "Money Money", "Gimme Gimme", "Super Trouper" i drugih velikih hitova čuvene pop grupe.

Podsetimo, bend se može pohvaliti širokim opusom live izvođenja, kako u Beogradu, tako i u drugim velikim gradovima i halama regiona i Evrope, a naširoko se govori o rasprodatim koncertima u Ljubljani, Zagrebu, Milanu, Torinu, Trstu.

Karte su u prodaju na mtsdvorana.rs i na blagajni mts Dvorane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA