Vreme čitanja: oko 1 min.

Rok žurka Bilija Ajdola i Stiva Stivensa u Empajer stejt bildingu, 40 godina od čuvenog albuma "Rebel Yell"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Muzika je izdržala", poručio je Bili

  • 1
Billy Idol Bili Ajdol Foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bili Ajdol je svečano osvetlio Empajer stejt bilding crveno-plavom bojom, u čast 40. godišnjice svog drugog solo studijskog albuma "Rebel Yell", dok je u utorak bio u centru Menhetna.

Reizdato prošireno izdanje ploče 68-godišnjeg britanskog rokera sa dva diska sadrži 13 bonus pesama, uključujući nikada ranije objavljenu pesmu "Best Way Out of Here", kao i obradu pesme Rose Royce-a iz 1978. "Love Don't Live Here Anymore".

Billy Idol Bili Ajdol Foto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U intervjuu ABC, Bili Ajdol je istakao da je ovo sjajan jubilej.

"Muzika je izdržala. Ove pesme Rebel Yell-a zaista stoje. Još uvek ih je zabavno raditi, znaš? Izgleda da su još uvek nekako sveže. Ne mogu da verujem", rekao je roker.

"Rebel Yell", koji je dostigao 6. mesto na američkom Bilbordu 200, prvobitno je objavljen 1983. godine, tako da će tehnički biti 41. godišnjica 10. novembra.

Bili je čak izveo svoje hitove "Rebel Yell" i White Wedding u neboderu u stilu Art Deco od 102 sprata zajedno sa svojim dugogodišnjim muzičkim partnerom, Stivom Stivensom. Bila je to prava rok žurka.

Ajdol i Stivens su se zatim liftom popeli na 86 sprat do vidikovca da bi pogledali Njujork sa ove čuvene zgrade

"Mislim da je stvar u tome što ja i Stiv dajemo jedno drugom prostora. Ne gužvamo jedni druge. Kada sam upoznao Stiva i zaista sam video koliko je talentovan, kakav je sjajan gitarista, jednostavno sam znao da može da uradi sve što ja želim. A to je značilo da mogu sve da uradim sa ovim tipom. I tako, da, čoveče, mogli bismo da sviramo zajedno zauvek. I izgleda da se to ovde dešava", rekao je Bili Ajdol, piše Daily Mail.

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Перагеније

    1. maj 2024 | 16:14

    Били је цар. "Rebel Yell" је на Егзиту певао "Serbian Yell"... То је рок!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA