≫ 

"Svi za jednog - jedan za sve!": Humanitarna predstava "Tri musketara" u Teatru na Brdu

O hrabrim podvizima, o ljubavi i moći, o prijateljstvu i samoći...

  • 0
Tri musketara Foto: Promo

"Tri musketara", predstava Čičamičinog pozorišta, biće održana 23. februara z 12h u Teatru na Brdu (Turgenjeva 5, Beograd).

Možda ste čuli za ovu priču punu smelosti i veselosti, punu ratovanja i tugovanja, hvala i žala, ispunjenu ljubavnim čarima - priču o musketarima! O hrabrim podvizima, o ljubavi i moći, o prijateljstvu i samoći. O zvrčci-dve, o značenju "Svi za jednog - jedan za sve".

Mladi i hrabri, mada tvrdoglavi D'Artanjan kreće na put u Pariz da postane musketar. Međutim, nailazi na razne nevolje, što zbog svoje prgavosti što zbog borbe da pomogne kralju Luju XIV. Da bi uspeo mora da nauči šta zaista znači biti musketar. Predstava je avantura sa akrobacijama i mačevanjem.

Igraju: Ivan Mihailović, Vaja Dujović, Stojan Đorđević, Mateja Popović, Božidar Marović, Dušan Popović i Stefan Ilić.

Nacionalna organizacija za retke bolesti Srbije (NORBS) i ove godine pokušava da se na različite načine izbori za adekvatnu pomoć osobama obolelim od retkih bolesti u Srbiji. Pomaže im da budu prepoznati u društvenom, socijalnom i zdravstvenom sistemu, kao i da olakša borbu njihovim porodicama.

Poslednja nedelja februara je nedelja u kojoj će se povodom desetogodišnjice NORBS-a održati razne akcije u cilju prikupljanja novčanih sredstava za neophodnu opremu za lečenje. U okviru ove akcije se igra i predstava "Tri musketara".

Video: Miloš Timotijević i Tamara Krcunović o scenama iz bračnog života

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA