≫ 

I Pozorište na Terazijama od sada preko interneta: Pogledajte koje predstave nas očekuju

Tri puta nedeljno (svakog ponedeljka, četvrtka i subote u 19:30h), publika će imati priliku da pogleda pojedine kultne predstave koje su ostavile značajan trag i uticale na razvoj jedinog muzičkog pozorišta u Srbiji

  • 0
Pozorište na Terazijama Foto: Promo

Pozorište na Terazijama, u želji da nastavi komunikaciju sa svojom publikom u aktuelnoj situaciji, u narednom periodu planira da realizuje sledeće aktivnosti:

Tri puta nedeljno (svakog ponedeljka, četvrtka i subote u 19:30h), publika će imati priliku da pogleda pojedine kultne predstave koje su ostavile značajan trag i uticale na razvoj jedinog muzičkog pozorišta u Srbiji.

Splitski akvarel Predstava "Splitski akvarel" / Foto: Promo

Link-ovi predstava, iz arhive RTS-a, biće objavljeni na zvaničnom Facebook profilu Pozorišta na Terazijama. Prva predstava koju ćemo gledati u ponedeljak 6. aprila je "Splitski akvarel" (1978) u režiji Miljenka Štambuka.

- Kako bi ostala u kontaktu sa glumcima Pozorišta na Terazijama i u ovoj situaciji, svake nedelje i utorka u 18 časova u live uključenju u trajanju od pola sata na Instagram profilu našeg pozorišta, publika će imati priliku da razgovara sa njima o muzičkom pozorištu, specifičnosti i zahtevnosti rada i načinu i procesu pripreme jednog mjuzikla - navode u saopštenju iz Pozorišta na Terazijama i dodaju:

- Na kraju ovog druženja biće postavljeno i jedno kviz pitanje vezano za oblast mjuzikla, a pošiljalac tačnog odgovora biće nagrađen. U saradnji sa izdavačkom kućom Clio, dobitniku će, u skladu s procedurama tokom vandrednog stanja, na kućnu adresu biti poslata knjiga ovog izdavača. Razgovori sa glumcima na instagram profilu pozorišta će početi od nedelje 12. aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA