"Ćutao sam na ovo dugo...": Dragocena lekcija Petra Božovića kolegi Slaviši Čuroviću u kafani

Lekcija za ceo život, reklo bi se. I onakva kakva se samo daje u kafani

  • 0
Petar Božović, Slaviša Čurović Petar Božović, Slaviša Čurović Foto: A. Nalbantjan, ATA images

Glumac Slaviša Čurović važi za uspešnog umetnika, ali život ga nikako nije mazio. On je prošle godine ispričao kroz kakve sve teške trenutke je prolazio, od smrti majke, razvoda od žene, do toga da je bio i beskućnik.

Slaviša je u svojoj petoj deceniji postigao mnogo toga, što mu je i kolega Petar Božović napomenuo kada suse konačno, nakon godinu dana panedmijeske razdvojenosti, sastali u kafani.

Čurović je na Instagramu otkrio kakvu dragocenu lekciju mu je dao legendarni glumac.

- "Koliko ono imaš godina?". "Imam 44 Petre.""I sve si izgurao sam od nule, a znam đe si bio?". " Valjda jesam, uz pomoć prijatelja". "Pušti to. Imaš lijepo dijete,dobar si otac, čujem da si za svakog dobar "."Ma...". "E sad pohvali sebe, ne da te drugi pohvale.Sebe pohvali, da ti bude lijepo i da miran budeš"...I opusti se malo". "Jedi na miru, pij tu vodu polako, ne nerviraj se zbog karaktera drugih". Ćutao sam na ovo dugo... - napisao je Slaviša Čurović i dodao:

- Moj - Petar Božović, maločas u kafani "Kosmaj" nakon viđenja posle godinu dana. (Korona tajm zatvaranje, pa sad odavno revakcinisani kao možemo da se viđamo kao u zadnjih 20 godina ). On uz šljivu i pivo, ja uz vodu...

Kakva lekcija.

P.S.

"Imam jedan košetić, jareći, pa da ga sjutra sam ne jedem, dođi". "Hoću, Petru" - zaključio je Slaviša Čurović.

Evo i objave:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA