≫ 

Novi Sad, Banja Luka i Beograd na jednom mestu: Šta nam donose "Naši dani"

Promotivna cena ulaznica je 500 dinara za sva izvođenja

  • 0
Zločin i kazna Foto: Drago Vejnović

Mini festival „Naši dani“, pokrenut prošle godine sa novosadskim teatrima, nastavlja se ovog proleća proširivanjem saradnje na region: novitet revije su banjalučka pozorišta – GP „Jazavac“ i Narodno pozorište Republike Srpske, koja će gostovati u Beogradskom dramskom pozorištu od 9. do 12. maja.

Gradsko pozorište „Jazavac“ izvešće na Maloj sceni „Predrag Pepi Laković“ 9. i 10. maja – dve predstave: „Banja Luku“ reditelja Nikole Bundala i „Skupštinu“ u režiji Ivana Plazibata.

NPRS će publici Beogradskog dramskog pozorišta predstaviti projekte „Hrkači“ (10. maj) reditelja Nikole Pejakovića, „Zločin i kazna“ (11. maj) čiju režiju potpisuje Dušan Petrović i „Sinovi umiru prvi“ (12. maj) reditelja Marka Misirače. Te tri predstave biće izvedene na velikoj sceni „Olivera i Rade Marković“.

Promotivna cena ulaznica je 500 dinara za sva izvođenja.

„Naši dani“ nastavljaju se u drugoj polovini maja gostovanjem BDP-a u novosadskim pozorištima – Ujvideki sinhazu i SNP-u, ali i predstavljanjem naših projekata zagrebačkoj publici u ZKM-u.

Video: Amatersko pozorište BuFonerije poziva na konkurs i doprinos beogradskom pozorištu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA