≫ 

Uma Turman posetila kolegu iz "Petparačkih priča" Semjuela L. Džeksona: "Pala" fotografija iza scene Brodveja

Džekson trenutno glumi u predstavi koja će imati premijeru 13. oktobra, a režira je njegova supruga LaTanja Ričardson Džekson

  • 0
Petparačke priče, Pulp Fiction Foto: Promo

Uma Turman obradovala je svog kolegu iz hit filma "Petparačke priče" Semjuela L. Džeksona. Oni su se sreli prošle subote (1. oktobra) na Brodveju gde glume u predstavi "Lekcije klavira" Avgusta Vilsona.

Predstava se trenutno izvodi u pretpremijeri u Barimor teatru u Njujorku. Džekson i Turman su se fotografisali u bekstejdžu, a fotografiju možete videti OVDE.

Džekson trenutno glumi u predstavi koja će imati premijeru 13. oktobra, a režira je njegova supruga LaTanja Ričardson Džekson. Džon Dejvid Vašington i Danijel Bruks takođe glume.

Ranije ove godine je najavljeno da će se Džekson i Turman ponovo sarađivalti u u novom trileru "The Kill Room".

Prema The Hollivood Reporteru, film je "mračno komična" krimi priča, koja će pratiti ubicu, njegovog šefa (Džekson) i trgovca umetninama (Turman). Kada šema pranja novca slučajno pretvori ubicu u kreativnu senzaciju, svet umetnosti i podzemlje završavaju u brutalnom sukobu.

Džekson, Turman i Travolta su se takođe okupili na bini na ovogodišnjoj dodeli Oskara kako bi obeležili 28 godina od objavljivanja "Petparačkih priča", piše NME.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA