Vreme čitanja: oko 1 min.

Beogradsko dramsko pozorište ima specijalno iznenađenje za 8. mart, a tiče se predstave "Budućnost"

V. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U predstavi "Budućnost", u režiji slovenačkog reditelja Žige Divjaka igraju Milena Vasić, Jana Bjelica, Marija Pikić, Milan Zarić...

  • 0
Predstava "Budućnost" Foto: Dragana Udovičić

Beogradsko dramsko pozorište za 8. mart poklanja - za svaku kupljenu ulaznicu za predstavu "Budućnost" koja je na repertoaru 8. marta od 19:30h na velikoj sceni, dobija se još jedna karta gratis.

U predstavi "Budućnost", u režiji slovenačkog reditelja Žige Divjaka igraju Milena Vasić, Jana Bjelica, Marija Pikić, Milan Zarić, Stefan Starčević, Milan Kolak, Bernarda Oman, Gregor Gruden, Lara Volf, Iztik Drabik Jug, Gregor Zorc i Lotos Šparovec.

Ljudski otpad, vidljiv i nevidljiv, putuje kroz ogromne atmosferske slojeve i široke okeanske struje. Raširili su se daleko, sve do pupka okeana, do usamljenog atola dve hiljade kilometara udaljenog od najbliže civilizacije. Akumuliraju se u telu odanog albatrosa, koji stotinama i stotinama kilometara dugih godina skuplja hranu za svoje mlade, i završavaju u stomaku mladog albatrosa.

Milioni i milioni godina letenja iznad nemirne površine mora, nebrojeni albatrosi, koji su se brinuli i trudili se da omoguće nastavak vrste, dolaze u dodir sa ljudskom genijalnošću, materijom starom manje od 100 godina – plastikom.

Hemikalije, plastika, živa bića i njihovi rođaci, obaveze, odnosi su kombinovani u složenoj mreži međusobnih uticaja.

"Budućnost" je predstava skrivena u ovoj složenoj mreži međusobnih uticaja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA