≫ 

Direktor Jute otkrio zašto još nije vraćen novac onima koji nisu otputovali u Italiju

Problem su italijanski hotelijeri

  • 0
Italija, Napulj Napulj / Foto: Pixabay

Direktor Jute Aleksandar Seničić u razgovoru za RTS otkrio je da se nada da ćemo već do sredine juna moći da putujemo, a otkrio je i šta se dogodilo sa otkazanim aranžmanima za Italiju.

- Nažalost, najveći deo tih aranžmana nije realizovan. U Italiji se sve desilo u samo sedam dana, pa je sve otkazano. Kolege, odnosno hotelijeri iz Italije koji su primili novac za te aranžmane još u septembru, oktobru nisu bili u mogućnosti da izvrše povraćaj novca.

Kako kaže, zbog toga je jedan broj putnika prihvatio pomeranje tih aranžmana za leto. Problem su pak, ovi drugi.

- Oni koji su tražili povraćaj novca i dalje čekaju na razrešenje situacije. Po izlasku iz vanrednog stanja dolazimo i sa rešenjem. Mi smo optimisti i nadamo se da će se svi ti aranžmani u najvećem delu letnje sezone realiziovati.

Podsetimo, u razgovoru za "Telegraf" Seničić je govorio i šta će biti sa letnjim aranžmanima u slučaju da ova kriza potraje.

- Još uvek ne pričamo o sezoni jer je rano. Početkom maja imaćemo neke bolje instrukcije vezane za leto. Za sada je stav da se letnji aranžmani realizuju u skladu sa ugovorima koji su potpisani, a mi ćemo u skladu sa preporukama Svetske zdravstvene organizacije i nadležnih ministarstava pratiti situaciju i izaći sa nekim zvaničnim stavom - istakao je tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA