≫ 

Noćni klubovi u letovalištima Španije počinju s radom, ali igranje je zabranjeno

U klubovima će se sedeti na sigurnoj udaljenosti

  • 0
diskoteka, igranje, noćni život, piće Foto: Pixabay.com

Pvenstveno, vlada Španije bila je stava da noćni klubovi mogu da se otvore u fazi tri oporavka zemlje od korona virusa, a ova mera razljutila je mnoge vlasnike klubova.

Ipak, od danas kreće otvaranje klubova i diskoteka širom Španije ali uz jednu neobičnu meru – igranje je zabranjeno.

Ministarstvo zdravlja naložilo je da svaki prostor koji je nekada služio za plesanje sada mora da se koristi kao prostor za stolove i stolice kako bi moglo da se poštuje pravilo socijalne distance od dva metra.

Klubovi će morati da smanje svoje kapacitete za dve trećine iako im je dozvoljeno da otvore terase kako bi obezbedili više protsora.

Britanski Sun je pre nekoliko dana preneo da će turisti tokom noćnog provoda nositi make za lice i igraće u izolovanim područijima.

Ostale izmene predlažu da di-džejevi budu izolovani u svojim kabinama, da sve jakne i kaputi budu uredno okačene i prekriveni i da ne bude dozvoljeno plaćanje gotovinom prilikom kupovine ulaznica i pića.

Gostima će biti savetovano da nose maske, a plesni podijumi biće oslikani poput šahovske table kako bi ljudi imali svoje "plesne zone".

(Telegraf.rs/B.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA