≫ 

Vrlo lako ovo može da vam se desi ako odbijete da nosite masku u avionu

Većina putnika je stala u odbranu majke

  • 0

Amerikanka, koja je putovala sa šestoro dece iz Orlanda za Njujork, izbačena je iz aviona kompanije JetBlue, jer njena dvogodišnja ćerka nije želela da nosi zaštitnu masku, prenose američki mediji.

Na video snimku snimljenom pred poletanja aviona, čuje se razgovor Čaje Bruk sa stjuardesom, koja joj objašnjava da ni tako malo dete ne može da bude izuzeto od mere nošenja maske radi sprečavanja širenja korona virusa.

- Da li shvatate da ona ima dve godine - upitala je majka stjuardesu, koja je odgovorila da razume, ali da je to nešto što što ne može da se toleriše.

Iz kompanije JetBlue za CBS News su naveli da je Bruk rekla stjuardesi da njeno dete neće nositi masku.

Kako je navedeno, vrata aviona su još bila otvorena, a stjuardesa je ispoštovala proceduru i pozvala superizora aerodroma da reši situaciju.

Avion Foto: Pixabay

Na video snimku objavljenom na društvenim mrežama vidi se da su ostali putnici bili nezadovoljni i da je više njih E, navodeći da bi za dvogodišnje dete trebalo da se napravi izuzetak.

Kompanija navodi da je u avionu došlo do gužve i da je doneta odluka da majka sa šetoro dece napusti avion.

U saopštenju se podseća da je JetBlue, kao i većina velikih avio-kompanija, uveo obavezu da deca stara dve i više godina moraju da nose masku tokom leta.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA