≫ 

Turska na mnogo načina!

Antalija od 459€, Istanbul: autobusom od 75€, avionom od 269€, kombinovani prevoz od 199€

  • 0
Istanbul Istanbul / Foto: Pixabay

Mnogo je razloga da ovih dana boravite baš u Turskoj. Agencija  “Travelland” je spremila razne aranžmane za Antalijsku regiju i Istanbul, autobusom, avionom i kombinovanim prevozom. Za svakoga ponešto po SPECIJALNIM CENAMA.

Alanja, Belek, Kemer, Side… Šta god da izaberete spreman je DIREKTAN ČARTER LET za Antalijsku regiju i polazak 03.oktobar. A one koji čekaju poslednji momenat kako bi ugrabili najbolje cene, mogu već sada rezervisati svoj aranžman u agenciji “Travelland” upravo po takvim cenama.

Za boravak u Turskoj nije potreban negativan PCR test, što je olakšavajuća okolnost za putovanje i motiv za potpuno opušten odmor u ovom periodu.

Ukoliko se odlučite za Alanju, aranžman od 7 noćenja vas sa svim troškovima može koštati svega 459 evra. Sa razlogom se ističe hotel Primasol Telatiye Resort Hotel 5*, sa All inclusive uslugom i privatnom peščanom plažom uz besplatne ležaljke i suncobrane.

Asia Beach Resort & Spa 5*, takođe pleni svojom lepotom i luksuzom i to  po ceni od 539 evra za avio polazak 03. Oktobar. Još mnogo hotela all inclusive usluge za vaš savršen odmor možete naći u ponudi agencije “Travelland”.

NOVO: TURSKA NA MNOGO NAČINA!

Agencija “Travelland” ne prestaje da iznenađuje svoje putnike. Uhvatite poslednje tople dane leta u jednoj vrlo zanimljivoj turi uz malu dozu avanturizma. Spojite Kemer, Pamukale i Istanbul u prelepih 10 dana. Ono što je posebno zanimljivo je što u odlasku koristite avionski prevoz, a u povratku autobuski prevoz i sve to po ukupnoj ceni od 379 evra. Tura je zakazana za 10. oktobar.

Kombinovani prevoz (autobus i avion) možete koristiti i samo za posetu Istanbulu. Odmorni krećete na put 13.10. autobusom, a kada se umorite od razgledanja grada, šopinga i sakupljanja divnih utisaka, vraćate se 17.10. u Beograd, ali avionom. Ovaj petodnevni aranžman košta svega 199 evra. Odlična kombinacija, zar ne!

Za sve konformiste, boravak u Istanbulu prosto podrazumeva avio prevoz u oba pravca. I za njih je agencija “Travelland” spremila aranžmane:

ISTANBUL – 4 dana / Hotel 4* - Polasci: 2 / 7 / 9 / 14 / 16.10. = cena po osobi 269€

ISTANBUL – 4 dana / Hotel 5* - Polasci: 2 / 7 / 9 / 14 / 16.10. = cena po osobi 299€

Ma ovaj čaroban grad se mora bar jednom u životu posetiti, a način na koji ćete otići do njega nije toliko bitan, osim što diktira cenu aranžmana koju sami birate u skladu sa svojim mogućnostima. Pa je tako u ponudi i autobuski aranžman, ali i onaj ukoliko se odlučite za sopstveni prevoz:

ISTANBUL – 5 dana / 2 noći – Polasci svakog ČETVRTKA = cena po osobi 79€

ISTANBUL – 6 dana / 3 noći – Polasci svake SREDE = SPECIJALNA CENA od 79€

Hoteli GRAND HILARIUM 4* i CELAL AGA  KONAGI 5* su vam na rasposlaganju ako se sami, tj. sopstvenim prevozom uputite za Istanbul. Boravak od tri noćenja do kraja novembra vas može koštati svega 75 evra.

Prilika je mnogo, načina još više, a vremena… hm, pa potrudite se za svoje mesto!

Više informacija o letnjim aranžmanima i metropolama možete detaljnije naći na sajtu agencije www.travelland.rs ili u njihovim prostorijama u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA