≫ 

Ko ne bi voleo da provede mesec dana na Baliju? Oni koji ispune jedan uslov letovaće besplatno

Indonežanske vlasti odlučile su da na vreme podsete turiste gde bi trebalo da dođu kad prođe pandemija

  • 4
foto Pixabay foto Pixabay

Vlasti najpopularnijeg indonežanskog ostrva Bali osmislile su kako da privuku turiste i da ova destinacija ostane omiljena globtroterima kada pandemija korona virusa prođe.

Odlučili su da pozovu 4.400 influensera koji će od oktobra do novembra boraviti na ovom ostrvu o trošku indonežanskih vlasti.

Kako će oni spasiti turizam Balija? Najuticajniji influenseri koji imaju na stotine hiljada pratilaca trebalo bi da svoje iskustvo i slike sa odmora objave i šeruju na svojim profilima na društvenim mrežama. Ujedno, to je i jedina stvar koju indonežanske vlasti očekuju od njih, a zauzvrat će dobiti besplatan smeštaj i hranu u ovom zemaljskom raju.

Sve ovo je deo kampanje koja se zove "We love Bali" koja bi, veruju predstavnici vlasti, morala da urodi plodom, jer ovo ostrvo živi od turista. Nažalost, zbog pandemije korona virusa čak 75.000 ljudi zaposlenih u turizmu na Baliju otišlo je na neplaćeno odsustvo, a od jula ostrvo je otvoreno samo za lokalne turiste.

Video: U zemaljskom raju nalazi se hotel u kome niko ne sme da prespava

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    28. septembar 2020 | 16:47

    Šteta što nisam influenserka... samo se spakujem na privatni let royal, i prvac Bali! Oduvek sam želela da ga posetim. Eh...

  • Gajde

    28. septembar 2020 | 16:18

    Nevreme i grad u Beogradu.

  • Bane

    28. septembar 2020 | 19:47

    To je to dajem otkaz i postajem INFLUENSER 😄😄😄 sta god to bilo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA