Kako produžiti leto do kraja oktobra?

Svako godišnje doba ima svojih draži. Međutim, za vatrene obožavaoce lepog vremena, visokih temperatura i sunca – nijedno godišnje doba ne može da zameni leto. Sezonu bosih nogu, slane kose, pegica od sunca i letnjih šetnji

  • 0
Egipat, foto Pixabay Egipat/Foto: Pixabay

Ako pripadate ovoj grupi – šta kažete na to da će ove godine leto trajati duže? Da, dobro ste pročitali! Glavni „krivac“ za to jesu aranžmani za Hurgadu u oktobru, uz koje možete da provedete 7 noćenja na obali toplog Crvenog mora i uživate u prosečnih 30-33 stepena dok je kod nas već jesen. Nije li ovo odlična vest?

Ukoliko vam se dopada ideja o produžetku leta i odmoru u Hurgadi u oktobru – na dobrom ste mestu jer u nastavku otkrivamo više o ovoj ponudi!

letovanje, porodični odmor, porodica, roditelji deca, more, plaža Foto: Shutterstock

Hoteli sa all inclusive uslugom su uvek benefit

Kada je u pitanju odmor u Hurgadi, kvalitet smeštaja je nešto o čemu ne morati brinuti. Postoji veliki izbor rizorta koji svojim gostima pružaju užitak za pamćenje – uživanje na privatnim hotelskim plažama, bazenima, barovima, all inclusive usluzi i još mnogo čemu. Naravno, postoje različite kategorije hotela smeštenih bliže ili dalje od centra, nešto skuplji i povoljniji, sa 3*, 4* ili 5*.

Ali ono što je zajedničko svim hotelima, jeste ljubaznost i posvećenost osoblja, čist i komforan smeštaj i raznovrsni sadržaji. Neki od posećenijih hotela u Hurgadi su: Hotel Long Beach Resort 4*, Hotel SeaGull Beach Resort 4*, Hotel Albatros Citadel Resort 4*, Hotel Sentido Palm Royale i drugi. Naravno, stručni agenti iz agencije Barcino Tours mogu vam pomoći da odaberete najbolji hotel za sebe.

Grčka more plaža leto odmor turizam Foto: Shutterstock

Izleti koji se pamte celog života

Posetiti Hurgadu a ne otići ni na jedan od izleta? Gotovo nemoguće, pogotovu ako volite aktivan odmor i ne možete zamisliti da 7 dana odmora provedete samo na plaži ili pored bazena. Na raspolaganju su vam brojni izleti, među kojima je najpopularniji obilazak jednog od 7 svetskih čuda - Velike piramide, kao i Velike Sfinge i platoa Gize. Pored piramida, turiste ostavljaju bez daha i Kairo, Luskor, Dolina kraljeva, krstarenje i ronjenje u Crvenom moru, safari u pustinji i obilazak Orange Bay plaže. Oktobar je pravo vreme za obilaske u Hurgadi – ako volite umereno visoke temperature.

Uživanje u jednom od prelepih hotela, izletima i odlično uređenim peščanim plažama – samo je delić onoga što vas očekuje na letovanju u Hurgadi u oktobru. Već sada možete rezervisati mesto na letu za Hurgadu na jesen i provesti 7 noći na obali Crvenog mora u sred oktobra. Polasci su svake subote sa Aerodroma ,,Nikola Tesla“, a više o ponudi možete saznati OVDE.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA