≫ 

Vrhunac bahaćenja obeležiće sezonu na Mikonosu: Bogati ne odustaju od letovanja, vodiće i lekare

Sezona na Mikonosu će biti baš po njihovoj meri

  • 4
Mikonos poznati foto: pixabay.com/instagram alessandraambrosio/Profimedia/MIEM, FAMO / Backgrid Australia

"Želim da posetim Grčku i ovog leta", izjavio je za "Galu" holivudski glumac Hju Džekmen koji ni ovog leta neće odustati od letovanja u ovoj zemlji.

Do pre samo nekoliko dana telefon u Opštini Mikonos nije prestajao da zvoni. Ljubazna žena pita na engleskom kada će se otvoriti aerodrom. Tada nije znako niko da joj kaže. Međutim, žena sa druge strane linije je odgovorila: "Gospođi Njarhos je ova informacija potrebna što pre, kako bi došla na ostrvo privatnim letom".

Evgenija Njarhos, unuka čuvenog grčkog brodovlasnika Stavrosa Njarhova nije jedina zaljubljena u Mikonos, toliko da će ga posetiti čim se njegov aerodrom otvori od 1. jula.

Iako niko ne zna kako će uopšte izgledati letnja sezona, poznati su vrlo optimistični, a neki među njima i hrabri.

Pre samo 15-ak dana Paris Hilton je rezervisala vilu na 15 dana, a budući da svake godine posećuje ovo ostrvo svi su pretpostavljali da ga neće ni ove godine preskočiti.

Oslobođen od masovnog priliva turista, Mikonos će ove godine možda baš povratiti izgubljenu slavu iz ere za koju se čini da je nepovratno prošla. To je bila ona era kada su Onazis i Džeki Kenedi, princeza Soraja i "krem de la krem" Holivuda šetali ulicama ovog kikladskog ostrva.

Mikonos foto: pixabay.com

Marina Agrafioti i Adonis Maheridis su vlasnici agencije Blue Collection, jedne od najboljih za pružanje usluga klijenteli među kojom su članovi kraljevskih porodica arapskih država, ali i bitnih faca iz evropskog i američkog biznisa, otkrivaju po čemu će biti posebna ova sezona.

- Mi smo od samog početka isticali ekskluzivni smeštaj, tako da se ništa ne menja. Privatnost i prilagođena iskustva su od suštinskog značaja zbog epidemije Covid-19. Naši klijenti od nas zahtevaju sigurnost i pre svega privatnost - ističu za "Proto temu"

Zanimljivo je da će mnogi od bogataša voditi sa sobom i svog lekara, zbog čega će se svi osećati mnogo sigurnije.

I mnoge druge mega-zvezde i milijarderi ne odustaju od Mikonosa ove godine, među kojima je i brazilska lepotica Alesandra Ambrozio, koja je čak i potvrdila svoju rezervaciju.

- Mikonos ima divne plaže, neverovatne restorane i jedinstvenu energiju. To je jedno od najlepših mesta na svetu - govorila je prethodnih godina.

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA