≫ 

Srpski turisti iz Grčke: Odmor čekamo cele godine, nismo želeli da dozvolimo da nam ga nešto pokvari

Srpski turisti sa plaže u Pefkohoriju preneli su nam njihova iskustva puta do Grčke

  • 16

Uprkos pisanjima mnogiih medija da nije bezbedno putovati u Grčku, kao i da su velike gužve na granici i čekanja i po 10 sati, nekolicina srpskih turista usudila se da krene na zasluženi odmor.

Neke od njih, ekipa Telegrafa srela je na plaži u Pefkohoriju kako uživaju u kupanju i sunčanju. Kako kažu, nijednog trenutka se nisu pokajali što su krenuli na put. 

- Letovanje smo uplatili početkom godine i nijednog trenutka nismo pomislili da odustanemo. Krajem juna već tradicionalno letujemo s prijateljima u Grčkoj i nikakav virus ili zastoji na granici nisu mogli da nas spreče da dođemo i ovog leta. Kada su objavili da od 15. juna možemo da putujemo, zaputili smo se na uplaćenu destinaciju i nismo se pokajali - kaže turistkinja iz Bora, Žaklina Aranđelović Čorboloković.

U istom "talasu" na Pefkohori je došao i Nebojša Čabrilo iz Bečeja. Natpisi o haosu na granicama ga nisu sprečili da krene sa porodicom na letovanje.

- Zbog natpisa u medijima krenuli smo ranije nego predviđeno, očekujući da ćemo satima ostati na granici. Nikakvih problema nismo imali. Za 10 do 15 minuta smo prošli, čini mi se da bi nas duže zadržali na našoj granici! Ovde smo već dva dana i predivno nam je - priča on.

Više o iskustvima naših turista u Grčkoj pogledajte u videu na početku teksta.

Leto je lepše sa agencijom Viva Travel. Paket aranžmani na 10 noćenja, već od 69 €. Specijalne ponude za PEFKOHORI

Video: Ekipa Telegrafa vam otkriva kako je zapravo preći granicu sa Grčkom ove sezone

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA