≫ 

Možda nemamo more, ali imamo vile sa bazenima za iznajmljivanje: Koliko košta jedan dan?

Većina kuća sa bazenima nalazi se na planinama i u banjama, kao i u njihovoj neposrednoj blizini

  • 3
toples devojka bazen kupaći kostim sunčanje foto: pixabay.com

Istina, nemamo more, ali zato u ponudi imamo sasvim dovoljno kuća sa bazenima. Druga stvar su cene, koje mnogi karakterišu kao previsoke. Ipak, ugođaj koji imaju gosti takvih objekata je odličan. Skoro pa da zaborave na to da nisu na moru. Tim pre, što se većina kuća sa bazenima nalazi na planinama i u banjama, kao i u njihovoj neposrednoj blizini.

Kuće sa bazenima na Kopaoniku

Na najpoznatijoj planini u Srbiji postoji najveći broj takvih objekata. Čist planinski vazduh u kombinaciji sa odličnim smeštajem su definitivno dobitna kombinacija za ovo leto.

Ukoliko želite da leto provedete na ovaj način, onda će vas to zadovoljstvo u drugoj polovini jula meseca koštati od 200 do čak 5.000 evra za 10 noćenja. Istina, izuzetno veliki raspon cena je vidljiv, ali sve zavisi od broja osoba i od tipa smeštaja.

Svakako za dve osobe se cena smeštaja u objektu sa bazenom kreće od 200 do oko 300 evra, plus takse i naknade, koje se kreću u rasponu od oko 20 do oko 40 evra.

Kuće sa bazenima u Vrnjačkoj Banji

Jedna od najstarijih banja u Srbiji se svakako može pohvaliti odličnim smeštajnim kapacitetima i sasvim zadovoljavajućom turističkom ponudom.

Naravno da i u Vrnjačkoj banji postoje kuće, u okviru kojih se nalaze bazeni, što je čest izbor turista koji odluče da letuju u Srbiji.

Najjeftini smeštaj u ovoj banji, u drugoj polovini jula meseca za dve osobe iznosi 260 evra za 10 noćenja.

U slučaju da izaberete nešto luksuzniji smeštaj, u istom periodu će biti potrebno da izdvojite između 680 i 770 evra. Takođe za period od 10 noći, a za dve osobe.

bazen Foto: Pixabay

Kuće sa bazenima na Zlatiboru

Ako je vaš izbor boravak na ovoj poznatoj srpskoj planini, trebalo bi da znate da se u ponudi nalazi sasvim dovoljno smeštajnih objekata u okviru kojih se nalazi i bazen.

U toku jula meseca, 10 noćenja na Zlatiboru u nekoj od kuća sa bazenom košta za dve osobe od 240 do oko 550 evra za dve osobe. Na navedene cene se dodaje i taksa, koja mahom iznosi oko 20 evra.

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA