≫ 

Kada je pravo vreme da rezervišete zimovanje na Kopaoniku?

Cene mogu da variraju u zavisnosti od toga kada rezervišete smeštaj

  • 2
Planina kopaonik, zima, sneg Foto: Marko Jovanović

Tradicionalno se svake godine zvanična zimska ski sezona na Kopaoniku otvara početkom decembra. Nije čudno što se mnogi trude da rezervišu svoje mesto na vreme, kako bi prisustvovali početku zvanične sezone.

Svakako se cene razlikuju u zavisnosti od toga gde neko želi da bude smešten, te u kom periodu želi da poseti ovu interesantnu planinu, poznatu po odličnim sadržajima.

Početak ski sezone na Kopaoniku

Jedna od trenutno najjeftinijih varijanti u periodu od 1. do 8. decembra na Kopaoniku košta nešto više od 150 evra za dve osobe. Međutim, radi se o vili, koja je od centra udaljena oko 2 km. Svakako je to u ovom trenutku najjeftinija opcija, a u koliko želite da iznajmite ceo apartman, u okviru koga se nalazi jedna spavaća soba i jedno kupatilo, koji je udaljen nešto više od 4 km od centra, biće vam potrebno oko 200 evra u istom periodu. Taj smeštaj se nalazi u vikend naselju i od ski centra je udaljen oko 7 km.

Kada su u pitanju hoteli na Kopaoniku, u ovom momentu je najjeftinija opcija u Apart hotelu Belvedere Hills, koja početkom decembra za dve osobe iznosi oko 340 evra. Cena je na bazi 7 noćenja za zakup apartmana, u kome je dostupan jedan veliki bračni krevet i jedan kauč na razvlačenje, a apartman ima i sopstvenog kupatilo.

Ukoliko odlučite da u tom periodu boravite u hotelu Kraljevi čardaci, koji nosi četiri zvezdice, potrebno je da izdvojite nešto manje od 600 evra, a usluga je na bazi noćenja sa doručkom. Oko 850 evra će vas koštati smeštaj, na bazi polupansiona u hotelu Milmari Resort u periodu od 1. do 8. decembra za dve osobe.

Cena smeštaja u hotelu Putnik je nešto viša i iznosi oko 910 evra, takođe na bazi polupansiona. A smeštaj u hotelu Grey na Kopaoniku za dve osobe početkom decembra na bazi noćenja sa doručkom iznosi nešto manje od 1.500 evra.

Poznato je da vrlo često u trenutku otvaranja zvanične sezone nije moguće lako pronaći mesto, pa je uvek preporuka rezervisati ranije smeštaj na ovoj planini.

(Aleksanda Blažević/Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA