Komentari

 • Nenad Krejović

  Obnovom, odnosno, Izgradnjom bezbednog mosta i na Rzavu, nad ušćem Katušnice u Rzav, kao što je to čajetinsko rukovodstvo učinilo posecanjem 2200 metara puta niz Željinski krš i izgradnjom betonskog mosta na ušću Katušnice u Rzav, Visočka Banja i Željinski vir na ušću reke Katušnice u Rzav a koji su izvanredan ali društveno neopravdano od šire javnosti skriveni biseri prirode koji se nalaze tu na granici opštine Čajetina i opštine Arilje, dobilo bi se mnogo toga što bi obogatilo građane te dve navedene opštine a i šire interese javnosti Srbije. Ariljci to ne vide ili teraju nekakav inat prema građanima tog dela svoje opštine i prema čajetinsko rukovodstvu koje je pokazalo interes da pomogne da se spoji put Željine Visoka i uredi i koristi to lepo prirodno područje.

 • Aco

  Rzav je najcistija reka u Srbiji mesto visoko ima dve prekrasne reke veliki rzav i katusnicu bogom date za potocnu pastrmku najbolji kvalitet vode za pice zahvaljujuci ovom rekama ima Arilje . Pozega Cacak i Gornji Milanovac odlicnu vodu cuvajte kad imate ovaj biser prirode .ribolovac.

 • Darko

  Ne pokazujte Srbima ovaj biser-zna se sta sledi-"zlatiborizacija" i sl.stvari.

  • Natasa

   @Darko

   Upravo tako je letos bilo kojekuda po Srbiji. Mada opasnost ovakvom promocijom preti najvise od onih zeljnih rasprodaje, odnosno, kupovine prirodih resursa

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima