Slana voda i na Zlatiboru: Klub Satelit Zlatibor

Jednom kada doživite lepotu Zlatibora sigurno ćete ga zavoleti i vraćati mu se ponovo

  • 5
Zlatibor hotel Satelit Foto: Hotel Satelit

Zlatibor je planina u Zapadnoj Srbiji koja se non stop menja, dobija novo lice svake godine i koliko god puta da ste bili na ovoj planini, znate da uvek možete doživeti nešto novo i neponovljivo.

Ok, odlučili ste se da sebi priuštite hedonistički odmor na Zlatiboru, ali se još uvek dvoumite oko smeštaja?

Bez brige, pronašli smo za vas idealan smeštaj koji pruža mnogo sadržaja i u kome ćete moći da doživite svoju sopstvenu bajku.

Specifičan izgled ovog šarmantnog Klub apartmana na Zlatiboru oduševljava turiste već 24 godine unazad i to sasvim opravdano.

Klub Satelit Zlatibor ima dugu tradiciju uspešnog poslovanja i jedan je od najtraženijih smeštajnih kapaciteta na Zlatiboru.

U korist mu idu atraktivna lokacija, interesantan dizajn, ali i brojne kvalitetne usluge koje na ovom mestu možete iskusiti.

Romantika i hedonizam glavne su odlike i epiteti kojim zadovoljni posetioci magičnog zamka uglavnom daju Klub Satelit Zlatibor.

Zlatibor hotel Satelit Foto: Hotel Satelit

Potrudićemo se da vam što bolje dočaramo ugođaj koji ovde možete doživeti i to zahvaljujući ljubaznom i domaćinski nastrojenom osoblju koje će se potruditi da vaš odmor na planini bude sve o čemu ste oduvek sanjali.

Svaki i najsitniji detalj biran je i planiran sa posebnom pažnjom i velikom količinom ljubavi.

Ta ljubav prema Zlatiboru, ali i poslu kojim se bave vlasnici i zaposleni oseća se u vazduhu i to je možda prva stvar koju ćete primetiti kada zakoračite u ovaj jedinstveni smeštajni objekat.

Pa da počnemo od početka.

Šta to Klub Satelit Zlatibor nudi svojim gostima i zašto se godinama unazad ističe iz bogate ponude smeštajnih kapaciteta na Zlatiboru?

Klub Satelit Zlatibor raspolaže sa 10 soba i 14 apartmana prilagođenih čak i najzahtevnijim posetiocima.

Tople boje, udobnost i komfor smeštajnih jedinica ugrejaće svačije srce.

Sobe i apartmani su luksuzno opremljene i pružaju vam osećaj i toplinu doma, stoga ga stalni gosti ovog mesta često nazivaju svojim drugim domom.

Svaka smeštajna jedinica uređena je tako da odiše toplinom i udobnošću.

Opremljenost soba i apartmana je na visokom nivou te možete očekivati vrhunski užitak uz bežičnu internet konekciju, LCD televizore, sef, telefon, mini bar i room servis koji vam je dostupan 24 časa.

Zlatibor hotel Satelit Foto: Hotel Satelit

Kao mali znak dobrodošlice, ljubazni domaćini dočekaće vas sa čašicom rakije ili čašom vina, voćem i drugim poklonima što odmah na prvu loptu oduševi goste.

Svima nam je potrebno da kada odemo na odmor i već odaberemo neki smeštaj gde ćemo provesti narednih nekoliko dana, da se u njemu osećamo dobrodošlo i prijatno.

Domaćini su svesni ove činjenice i zato se zaista maksimalno trude da takav osećaj stvore svakom svom gostu.

Kao deo ponude Klub Satelit Zlatibor nudi vam smeštaj i u posebnom delu u Satelit Residence apartmanima koji imaju neodoljiv pogled na sve lepote prirode Zlatibora, a opet nalaze se u samom srcu, odnosno centru Zlatibora.

Iako savremenog dizajna i opremljenosti koja je neophodna savremenom gostu u ovom mestu osetićete stari duh i jednostavno poželećete da se opet iznova vratite.

Osim smeštajnih jedinica u sklopu soba i apartmana nalazi se i restoran sa velikim izborom jela nacionalne kuhinje i specijaliteta zlatiborskog kraja. U restoranu se poslužuje najbolji švedski sto koji ste ikada probali. Kad vam kažemo da deca do 15 godina ne plaćaju hranu i spavanje onda ćete sigurno biti oduševljeni. Hrana, kupanje, svež vazduh šta još poželeti!

Ukoliko i pored švedskog stola želite da poručite nešto iz a la card restorana gosti imaju popust 30%.

Obezbeđen parking je još jedna ne tako mala prednost Klub Satelita na Zlatiboru. Oni koji vole svoje četvorotočkaške ljubimce znaju koliko je važno da prilikom odmora znaju da im je voljeni automobil bezbedan.

Pitate se da li mogu kućni ljubimci?

Zlatibor hotel Satelit Foto: Hotel Satelit

Klub Satelit Zlatibor je pet friendly, tako da slobodno možete uživati u odmoru zajedno sa svojim ljubimcem. Znamo da mnogi gosti nisu rado vidjeni sa svojim ljubimcima, kod nas su dobrodošli.

Spa centar u okviru Kluba besplatan je za goste i dostupan svakog dana od 09-23h. To znači da se možete opustiti u toploj, slanoj vodi ili đakuziju gde sve vaše brige nestaju i možete stvoriti apsolutnu harmoniju duha i tela.

Pa ko je rekao da je slana voda i njena lekovitost moguća samo na moru?

Razbijamo ove predrasude, jer možemo da se pohvalimo takvim ugođajem na planini. Divno, zar ne? Bazeni su sa slanom vodom i greju se do 30 stepeni kako bi ugodjaj bio neprikosnoven. Pravi raj za decu.

Za one zaljubljene golupčiće predložićemo uživanje u kadi sa hidromasažerima uz ohlađen šampanjac i fenomenalne dezerte iz našeg restorana u toploj vodi napolju ili unutra uz zalazak Sunca jednom od đakuzija.

Na raspolaganju vam je i sauna, ako želite da svoje telo očistite od toksina i stresa.

Mir, tišina, priroda i romantika prijaju svima, a Klub Satelit Zlatibor je to odavno shvatio i postavio kao imperativ svog poslovanja.

I bez obzira šta vam drugi govore o Zlatiboru, on će uvek imati šta da vam ponudi i sebi svojstven način da vas oduševi.

Ukoliko ste zainteresovani za smeštaj u ovom neverovatnom planinskom zamku posetite njihovu stranicu satelit.rs i kontaktirajte ih u vezi informacija i rezervacija.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusan Golubovic

    3. jun 2021 | 14:22

    Bravo za Satelit, ljudi stvarano znaju šta rade, godinama idemo tamo i sve je bolje i bolje.

  • Ceca

    3. jun 2021 | 14:32

    Lep restoran, ljubazno osoblje, odlicna hrana. Sve preporuke.

  • J

    3. jun 2021 | 20:05

    Jel moze dzabe ispod jelke

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA