≫ 

Rajska plaža koju Instagrameri obožavaju: Ovu je jedno od najfotografisanijih mesta na svetu

Ovo je plaža kakvu viđate na naslovnim stranama magazina za putovanja

  • 0
Source d'Argent Foto: Pixabay

Za sve putnike koji su u potrazi za mirnim odmorom i uživanjem u divljoj prirodi, Sejšeli predstavljaju destinaciju iz snova.

Najlepši arhipelag na svetu sa 115 ostrva smeštenih u Indijskom okeanu, turistima pruža neverovatnu konekciju sa divljom prirodom, rastinjem, džunglom i živim svetom.

La Digue je treće po veličini naseljeno ostrvo Sejšela, na kome živi samo oko 3.000 stanovnika, a zovu ga pravim malim rajem na zemlji.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by MoNi (@moni_traveling) on

Razlog je netaknuta priroda, te ovo mesto najčešće biraju avanturisti koji ne vole masovni turizam, odnosno velike gužve, žurke na plažama, načičkane rizorte uz obalu, kazina...

Na ovom ostrvu se nalazi 11 plaža, a jedna od najpopularnijih je Source d’Argent, sa belim peskom koji je nastalo od granitnih kula, drevne stene pretvorene u meki, prah pesak.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Eva (@pennyliebt) on

Okean je zaklonjen velikim grebenom, tako da ovo mesto zbog plitke i mirne vode mogu da posećuju i porodice sa decom.

Za Source d’Argent kažu da je jedno od najfotografisanijih mesta na svetu, a samo jedan pogled na plažu otkriva zašto mnogi Instagrameri dolaze na ovu lokaciju kako bi napravili savršenu fotografiju za blogove i društvene mreže.

Sa gigantskim granitnim kamenjem (Granite boulder) koje je oblikovala priroda, bujnim palmama, praškastim belim peskom i čistom tirkiznom vodom, pejzaž pruža gotovo nadrealni izgled.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Marco Dondi (@emme_ddi) on

(K.M./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA