≫ 

AKCIJA KOJA SE NE PROPUŠTA: Za samo 379 € najlepši letnji odmor u EGIPTU

Ukoliko niste iskoristili svoj godišnji odmor tokom ovog leta, sva je prilika da uživate na obalama najlepšeg Crvenog mora po najnižim cenama u celoj sezoni

  • 4
Viva travel Foto: Viva Travel/Promo

Najprijatnije leto u Egiptu je na snazi, zato je septembar idealan period da posetite Hurgadu, veliki turistički centar na zapadnoj obali Crvenog mora. Agencija Viva Travel je organizovala direktan čarter let sa polaskom 09. septembra, koji ne treba propustiti jer je ovo poslednji čarter tokom letnje sezone 2020.

Osim toga, cene hotela su više nego povoljne, a poznato je da svi oni nude takozvanu All inclusive uslugu (sve uključeno), bogat i raznovrstan sadržaj za sve generacije. S obzirom na situaciju COVID -19 koja još uvek prati čitav svet, mere bezbednosti svojih gostiju i sam kvalitet usluga je podignut na najviši nivo. Kada ste na plaži, verujemo da ćete misliti samo o plaži i svim pratećim elementima – topao pesak, bistra morska voda, čaša letnjeg koktela, sunčanje uz dobro društvo ili još bolju knjigu.

Izdvajamo 5 TOP hotela koji su dobili odličnu ocenu od strane putnika za odnos kvalitet – cena.

Ultra Last minute cene za polazak 09.09. / 10 noćenja:     

HOTEL REGINA SWISS IN RESORT 4* / ALL = 379 €

HOTEL SEA GULL 4* / ALL= 389 €

HOTEL SUNNY DAYS RESORT 4* / ALL = 399 €

HOTEL CARIBBEAN WORLD RESORT 5* / ALL= 449 €

HOTEL HILTON HURGHADA RESORT 5* / ALL = 459 €

U cenu je uključen avionski prevoz, takse, transfer, smeštaj u izabranom hotelu na 10 noćenja.

Viva travel Foto: Viva Travel/Promo

JOŠ DOBRIH VESTI!!

* Za državljane Republike Srbije, viza za ulazak u Egipat je besplatna do 31.10.2020.

Međutim ono što je obavezno je polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja obuvata i dodatno osiguravajuće pokriće u slučaju infekcije virusom COVID-19.  Ne treba briniti, jer takvu vrstu polise možete preuzeti  u agenciji Viva Travel dok budete birali svoj aranžman.

* Još jedna odluka Vlade Republike Egipta je na snazi – za ulazak u zemlju neophodan je negativan PCR test. Agencija Viva Travel je i o tome mislila, pa je za sve svoje putnike koji putuju 09.09. u Hurgadu obezbedila zakazan termin PCR testiranja u nadležnoj zdravstvenoj ustanovi u Beogradu.

Dobijanje rezultata do polaska je zagarantovano. Osim toga, svi putnici koji se testiraju i nadamo se svi i odu na svoje dugo očekivano letovanje, agencija Viva Travel poklanja VAUČER u vrednosti od 6.000 dinara koji mogu da iskoriste za neko od putovanja u organizaciji agencije do kraja 2021. godine.

Za aranžmane i testiranje se možete prijaviti do 05.09.2020. na adresi:

011/ 78 52 800;

065/ 30 88 018;

office@vivatravel.rs

Krunska 48, Beograd

Ostaje samo da raspakujete sve svoje brige, a spakujete kofer  za svoj najbolji letnji odmor u Hurgadi.

www.vivatravel.rs

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA