≫ 

Karantin iz snova: Zatočeni na medenom mesecu na Maldivima, hotel radi smo zbog njih

Ostaje pitanje ko će platiti račun kada sve prođe

  • 1
maldivi Maldivi / foto: pixabay.com

Dvadesetosmogodišnji mesar Raul de Fritas i njegova dvadesetsedmogodišnja supruga Olivija iz Južnoafričke Republike nikada nisu ni sanjali da će se medeni mesec pretvoriti u pravu avanturu.

Ko ne bi želeo da provede izolaciju u idiličnom odmaralištu sa pet zvezdica na Maldivima i to sa svojim partnerom. Luksuzni bungalovi na vodi, romantične večere i šetnje na plaži.

Upravo je to „karantin“ mladog para iz Južnoafričke Republike.

Na svoje planirano putovanja stigli su u nedelju, 22. marta, a šestodnevni boravak na Maldivima već su smatrali preterivanjem zbog svojih skromnih prihoda. Ipak, rešili su da bal bude maskenbal i da potroše svu svoju ušteđevinu na odmor iz snova.

Problemi spoljnog sveta činili su se daleko, ali su ih ipak sustigli iako ih je turistička agencija preko koje su došli uveravala da će sigurno moći da se vrati kući.

Posle samo tri dana uživanja dobili su informaciju da su aerodromi u njihovoj zemlji zatvoreni, a pregovori sa ambasadom nisu urodili plodom.

maldivi Maldivi / foto: pixabay.com

Tako su sada jedini gosti hotelskog kompleksa koji prima 180 ljudi!

Inače, cena noćenja u ovom kompleksu iznosi 750 dolara po noćenju, a osoblje hotela zbog vladine uredbe ne može da napusti hotel dok ne isprati poslednjeg gosta. Tako im sobu čiste čak pet puta dnevno, a kuvari samo za njih pripremaju jela u kojima uživaju potpuno sami na plaži.

Ambasada Južnoafričke Republike trenutno razmatra njihov slučaj, ali ostaje da se vidi ko će platiti neverovatno visok račun koji će ostati posle njihovog odlaska.

Video: Zoran je zarobljen na ostrvu koje bi svako na svetu izabrao za karantin: Ovo je njegovo iskustvo

(T.T./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA