≫ 

3 mesta za odmor iz snova na Maldivima: Oči bole koliko je plavo

Maldivi su doslovno raj na zemlji

  • 0
maldivi Foto: Pixabay

Ako vam se čini da je dovoljno da čujete reč Maldivi i da već zamišljate odmor iz snova, sačekajte da stignete tamo, pa ćete shvatiti šta podrazumeva raj na zemlji.

Mesto za džetsetere

Ne samo da se u ovom risortu nalazi čuveni sjajno dizajniran šank, nego je u pitanju mesto sa najobimnijom ponudom, koja uključuje sve od šampanjca koji je dostupan non-stop, do ronjenja i neograničenih spa tretmana.

Kudadoo je dizajnirao poznati njujorški arhitekta, Yumi Yamazaki i to tako da poseduje vrhunsku eleganciju. U njemu se nalazi 15 vila, u okviru kojih se osim luksuzno opremljene unutrašnjosti, nalaze i prostrani bazeni. A ako se gostima to ne dopada, mogu se merdevinama spustiti i uživati u plivanju u vodama Indijskog okeana. Iako smeštaj odiše luksuzom, to nije ono zbog čega je ovaj risort na Maldivima naročito cenjen.

Poenta je da tu možete imati sve što poželite. Počev od vrhunskih gastronomskih specijaliteta i najboljih pića, pa do neverovatnih spa tretmana. Uopšte nije iznenađujuće što se gostima ugađa na svakom koraku. Osoblje se naročito trudi da ih obraduje sitnicama, kao što je na primer topla kupka u kadi punoj cveća.

Idealno letovalište za solo putnike

Ne samo da se Como Maalifushi smatra odličnim izborom letovališta za one sa dubljim džepom, već se karakteriše i kao odličan izbor za solo putnike.

I mada ga posećuju i mnoge poznate ličnosti, ovde se definitivno svaki gost oseća kao superzvezda.

maldivi Foto: Pixabay

Svaki će gost izabrati da li želi miran odmor ili nešto aktivniji. Na raspolaganju je smeštaj u jednoj do 65 luksuzno uređenih vila, prenosi Telegraph.

Dostupne su i brojne dodatne aktivnosti, koje su gratis. Počev od joge, pilatesa i meditacije, preko surfovanja, pa do brojnih drugih sportskih aktivnosti na vodi i tretmana protiv starenja.

Francuski šik u Indijskom okeanu

Ako postoji mesto iz snova, onda jedno od njih može biti i Cheval Blanc Randheli na Maldivima.

Do njega se stiže privatnim hidroavionom. Netaknuta priroda u kojoj se nalazi je od Malea udaljena oko 40 minuta leta.

Vaše je samo da se opustite i uživate, jer će osoblje sve ostalo učiniti umesto vas.

Vile na plaži su izuzetno atraktivne. A od kreveta u vili do ulaska u privatni bazen je potrebno da pređete preko finog, sitnog peska tek 26 koraka.

(A.B./Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA