Destinacija za medeni mesec ima na pretek: 5 razloga zbog kojih parovi biraju baš Maldive

Iako ima mnogo više razloga zbog kojih se bračni parovi iz celog sveta odlučuju da baš na Maldivima provedu medeni mesec, pet njih su se izdvojili kao najvažniji

  • 1
Medeni mesec Foto: Pixabay

Medeni mesec na Maldivima oduvek je bio popularan među parovima širom sveta. Azurno plava boja mora, fenomenalne plaže prekrivene belim peskom i sjajni rizorti na ovoj ostrvskoj destinaciji, dovoljni su razlozi da privuku romantične parove iz svih krajeva sveta.

Međutim, postoji nekoliko razloga zbog kojih se baš Maldivi pominju kao jedna od najboljih destinacija za medeni mesec.

Zapravo su u pitanju isti oni razlozi zbog kojih parovi često biraju i odmor na toj destinaciji, a ne na nekoj drugoj, koja je takođe interesantna.

1. Bogat morski život

Maldivi nisu samo poznati po fenomenalnim plažama, već je i more oko ostrva dom za brojne životinjske vrste.

Na kraju krajeva, šta može biti lepše za jedan novopečeni bračni par nego da satima sede zajedno i uživaju u zadivljujućem pogledu na koralne grebene? Sem toga, mogu uživati i u čarima ronjenja, što je jedna od najpopularnijih aktivnosti na Maldivima.

2. Obilazak ostrva

Malo je destinacija u svetu koje su tako atraktivne, toliko da čak nude mogućnost posetiocima da svaki dan upoznaju neko novo ostrvo. Ne samo da Maldivi obuhvataju čak 1.192 koralna ostrva, nego se na mnogima od njih nalaze i odlični hoteli.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Објава коју дели Visit-Ukulhas (@ukulhas_tour)

3. Krstarenje

Jedna od najromantičnijih stvari na Maldivima definitivno je i vožnja lokalnim brodićem, izrađenim od drveta kokosove palme. Čuveni dhoni, kako se takav brodi naziva, posebno je atraktivan za bračne parove.

4. SPA tretmani

Iako se ne može reći da je u pitanju jedinstveno iskustvo, uživanje u raznovrsnim SPA tretmanima na Maldivima se i te kako može smatrati romantičnim. Zajedničko uživanje u SPA centru sa pogledom na more i njegove koralne grebene, učiniće ovo iskustvo nezaboravnim.

5. Restoran pod vodom

Poznato je da su Maldivi jedna od retkih destinacija na kojoj je moguće uživati i u restoranima izgrađenim ispod mora. Večera u jednom od takvih restorana može biti sjajno romantično iskustvo, koje će paru ostati dugo u sećanju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA