≫ 

Važna informacija za sve ljubitelje putovanja: Produženi sajamski popusti!

Sajam turizma se završio, ali ne i sajamski popusti u agenciji „Viva travel“. Zbog velikog interesovanja sajamski popusti na sva putovanja su produženi do 1. marta

  • 1
Viva Travel Foto: Viva Travel

Ukoliko niste stigli da rezervišete svoje letovanje ili put u neku od  evropskih metropola po niskim cenama u vreme trajanja Sajma turizma, ne brinite jer sajamske popuste još uvek možete iskoristiti do 1. marta u agenciji „Viva travel“, svakim radnim danom od 08 do 20 časova (subota od 10h do 16h).

Ponuda je raznovrsna što znači da za svakog postoji ponešto što će zadovoljiti potrebe i ispuniti sva očekivanja. Ranom uplatom aranžmana uštedećete i do 60% za svoj letnji odmor 2020:

Hoteli u GRČKOJ | Sopstveni prevoz – POPUST do -60%

GRČKA | Autobus, sopstveni prevoz 5, 10, 15 noći - POPUST do -20%

GRČKA | Avionom, 10 noćenja – POPUST -8%

ITALIJA |  Avionom, 10 noćenja – POPUST -8%

TURSKA | Avionom, 7 i 10 noćenja – POPUST do -58%

EGIPAT |  Avionom, 10 noćenja – POPUST do -53%

EVROPSKE METROPOLE | Autobusom – POPUST -10% ;  Avionom – POPUST -7%

Najveća potražnja je bila za hotelima u Turskoj, što se i očekivalo jer su cene više nego povoljne za uslugu koja se pruža. Hotel Dabaklar 4* je hotel koji je kompletno renoviran, veoma ukusno uređen prema najvišim standardima i ima savršenu lokaciju ukoliko planirate da vaš odmro provedete aktivno, istražujući sve plaže Kušadasija, uživajući u šopingu i čarima ovog grada. Uključuje 28% first minute popusta za avionski aranžman, tj 27% za autobuski aranžman. Neki od hotela koji su se pokazali kao vrlo atraktivni i traženi su:

ALANJA – SAJAMSKI POPUSTI:

Kleopatra Bebek 3*( -53%)

Kleopatra Micador 4* (-48%)

Oba Time 3* (-31%)

Meridia Beach 5*(-28%)

Beach Club Doganay 5* (-23%)

Kleopatra Miray 3* (-21%)

Azak hotel 3* (-21%)

KEMER – SAJAMSKI POPUSTI:

Sumela hotel 4* (-58%)

Sherwood Greenwood 4* (-22%)

Većina hotela u Antalijskoj i Egejskoj regiji nude GRATIS smeštaj za dvoje dece. Ultra All inclusive usluga, raznovrstan sadržaj, po nekoliko bazena sa više tobogana, animacije za decu tokom čitavog dana, sportski tereni, saune, wellness i još mnogo toga što će vaš letnji odmor učiniti savršenim. Rame uz rame sa Turskom ponosno se stoji i Hurgada kao top destinacija za leto 2020. Uštedite za letnje aranžmane idu i do 53%. Ne treba čekati previše jer se slobodni kapaciteti za pojedine hotele uveliko popunjavaju.

Viva Travel Foto: Viva Travel

-Grčka, zemlja sunca, bogova i maslina. Raj za hedoniste!

Kada se kaže Grčka, neretko se pomisli na neko od njenih brojnih ostrva. Ona najtraženija se svakako nalaze u ponudi agencije „Viva travel“, a sada i po vrlo povoljnim cenama. Za pojedina ostrva možete koristiti i autobuski prevoz, a za neka isključivo avionski. Krf je najposećenije od strane naših turista, kako zbog same istorije ali i lepote kojom se ovo ostrvo ponosi. Ukoliko se opredelite za autobuski prevoz, mesta možete naći i za polazak 19. maj i to po ceni od 79 €  koliko košta aranžman od 10 noćena sa prevozom. Apartmanski smeštaj je uglavnom lociran u mestu Dasia, koje je inače prvi počelo da razvija turizam na ostrvu. Nalazi se na 12 kilometara od grada Krfa. Nudi mirne plaže bez užurbane vreve, najviše prilagođeno porodicama sa decom.

Viva Travel Foto: Viva Travel

Ni prolećna putovanja širom Evrope ne smeju biti zanemarena pa su i za njih produženi sajamski popusti do 1. marta. Najbliža putovanja prema datumu polaska očekuju nas za Istanbul, Lisabon, Rim.

SAJAMSKE CENE:

ISTANBUL, 4 dana | 27.02. || cena od 222 €

LISABON, 5 dana | 04.03. || cena 489 €

RIM, 5 dana | 05.03. || cena 372 €

Viva Travel Foto: Viva Travel

Za sve polaske tokom uskršnjih i prvomajskih praznika takođe možete još uvek ugrabiti najpovoljnije cene jer će se takve teško kasnije ponoviti. Od Beča, preko Praga, Amsterdama pa sve do Pariza, Madrida, Lisabona, Sankt Peterburga….Koja metropola će biti vaš izbor za najlepše godišnje doba?

Više informacija o sajamskim popustima i rezervacijama aranžmana možete pogledati na sajtu www.vivatravel.rs. Ili posetite njihove poslovnice na adresama – Krunska 48 (Beograd centar), Bul. Mihajla Pupina 10a (Novi Beograd), Železnička 13 (Novi Sad).

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA