PROGONI SVOG SILOVATELJA: Nosi dušek sa sobom da bi se znalo da je žrtva napastvovanja! (VIDEO)

- Svakog dana se plašim da napustim svoju sobu. Počela sam da u svakoj osobi vidim svog silovatelja - rekla je Ema Sulkovic, žrtva svirepog zločina u svom krevetu, koja od kobnog dana ima osećaj da je njen lični prostor postao pretesan za nju

  • 4

Od kako je Ema Sulkovic bila silovana od strane svog kolege sa fakulteta, svoje vreme na Univerzitetu Kolumbija provodi tako što pokušava da ubedi zvaničnike fakulteta, policiju i prijatelje da je stvarno bila napastvovana i da je njen silovatelj zaslužio da dobije kaznu za ono što je uradio.

Inače, ona je jedna od 23 studenta protiv kojih je federalna IKS služba podnela krivične prijave za lažne optužbe za silovanje.

Naime, protiv iste osobe su ona i još dve studentkinje podnele tužbu za silovanje, međutim vlasti imaju osećaj da su svoje tvrdnje gurnule "pod tepih" jer ne postoje čvrsti dokazi za njihove optužbe, tako da nisu imali osnova da okrivljenog studenta izbace sa fakulteta.

- Svakog dana se plašim da napustim svoju sobu. Počela sam da u svakoj osobi vidim svog silovatelja - rekla je ona u videu i dodala:

- Prošle godine sam razvijala fotografije u mračnoj komori. Iako nije bio u mom odeljenju, on je tražio dozvolu od profesora da dođe u tu prostoriju, dok sam ja u njoj. Počela sam da plačem i histerišem. Dokle god je u kampusu zajedno sa mnom, nastaviće da me maltretira - istakla je Ema.

Ema sada pohađa časove vizuelne umetnosti. Ona se obavezala da će gde god da krene, dokle god njen silovatelj studira zajedno sa njom, sa sobom nositi veliki beli dušek koji će joj služiti kao znak raspoznavanja da je ona žrtva silovanja.

- Bila sam silovana na svom dušeku u svom krevetu i od tada je moj lični prostor postao pretesan za mene. Osećam se kao da sam primorana da sa sobom svugde nosim krivicu i težinu onoga što sam preživela - rekla je Ema Sulkovic u video snimku koji je nazvala "Mattress Performance" koji je objavljen od strane "Columbia Spectator".

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA