• 59

MRAČNE SEKS ISPOVESTI: Istog dana spavala sam s obojicom!

Koliko ljubavni trougao može da bude komplikovana stvar, dokaz je priča ove mlade žene koja je uspela da se u isto vreme spetlja s dvojicom muškaraca

  • 59

Iako većina ljudi nikad nije svesno planiralo da švrljaju van veze ili braka, takve stvari se ponekad jednostavno dese. Uglavnom se svi trude da veza "sa strane" bude čisto seksualna, dok za voljenu osobu čuvaju osećanja. No, šta ako je tako nešto nemoguće izvesti?
- Prevarila sam svog dečka. Ali, to nije sve! Spavala s njim i ljubavnikom u istom danu! - ispričala je čuvenom seksologu Debi Hebernak jedna devojka puna griže savesti.

MRAČNE SEKS-ISPOVESTI: Evo kada je ona doživela svoj prvi orgazam!

Šta vi mislite, da li bi tako nešto i vama moglo da se dogodi?
Takođe, da li biste oprostili svom partneru ili partnerki da istog dana ima seks s vama i tom drugom osobom?
MRAČNE SEKS-ISPOVESTI: Kajem se što sam spavao s bivšom devojkom svog druga!
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DŽO

    Jednom se desilo da sam u toku dana imao sex sa tri ljubavníce,nisam mogao vjerovati sebi šta mi se desilo,nikada se to više nije ponovilo.Bilo je super.

  • Dušan Petrov

    Dali vi u Srbiji živite na Marsu ili se folirate. Ja imam 58 godina i u mojoj mladosti se kesakoi po 3 puta dnevno sa različitim partnerima. Bilo je grupnjaka i dupleksa i tripleksa i 3 na 2 i 3 na1. Bilo je tu i jednom i nikad više i mladje koke i i mi piletina i bogami i na moru po hrvatskoj i Dubrovniku i bratstva i jedinstva. Svega je bilo i bilo nam je lepo.

  • Kikii

    Pa sta....

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima