≫ 

Mlada je krenula da baci bidermajer, a onda se predomislila i uradila nešto NAJDIVNIJE na svetu! (VIDEO)

Kao i na svakom drugom venčanju, sve neudate gošće okupile su se oko neveste u nadi da će baš one biti srećnice da uhvate buket u letu. Ali, ovo niko nije očekivao, a ponajmanje ne ova deveruša...

  • 3

Kada budete videli kako su ovo dvoje nesebičnih, ali i veoma romantičnih mladenaca odlučili da provedu svoju svadbu, vratiće vam se vera u ljude, ljubav, a naročito u prijateljstvo. Pa, koja bi nevesta na "najvažniji dan svog života" ovako nešto uradila za svoju drugaricu, a koji mladoženja se tako isprsio, pa čak i za sopstvenog kuma?

Naša LJUBINKA krenula je da uhvati BIDERMAJER, a onda je MLADA uradila nešto toliko neverovatno, da ćete ostati bez teksta! (VIDEO)

OVAKO ŠUMADINCI PROSE DEVOJKE: Na svečanoj dodeli diploma mlada pravnica dobila i prsten (FOTO)

ODOH DO WC-A, BRZO ĆU: Dečko ju je ostavio da sama gleda film u bioskopu, a onda je doživela nešto NAJLUĐE u životu! (VIDEO)

Bio je zaljubljen u ovu prelepu plavušu od svoje desete godine, ali ovakvu njenu reakciju kad ju je zaprosio nije očekivao (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA